Greu de vândut. Coșmar imobiliar pentru un american. Cere 110.000 de dolari și oferă o casă aflată pe frontiera dintre SUA și Canada

Un american din nordul Statelor Unite vrea să-și vândă casa, dar găsirea unui cumpărător este foarte dificilă. Și asta pentru că proprietatea este chiar pe granița dintre SUA și Canada. Mai exact, frontiera trece printr-un dormitor.

Casa de piatră, cu nouă dormitoare și cinci băi, scoasă la vânzare cu doar 110.000 de dolari ar trebui să atragă mulți doritori. Dar vine cu o problemă mai puțin obișnuită. Și asta pentru că această casă este fix pe frontiera americano-canadiană.

Construită la 1782 de un negustor care dorea să-și vândă mărfurile cu mai multă ușurință canadienior și americanilor, casa a fost moștenită de actualii proprietari acum 30 de ani.

Actualii proprietari au dublă cetățenie, care nu se transferă însă cu titlul de vânzare. Iar birourile pazei de frontieră, atât americană cât și canadiană, sunt chiar peste drum.

Un preț mic și pază gratuită, grație situației unice, sunt plusurile pentru această acasă. La minusuri: proprietarii plătesc impozit pe locuință atât în SUA, cât și în Canada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − 88 =