GREVA AMAZON

  • dpa-1485A200A5E96495O nouă grevă la Amazon

Presiunea sărbătorilor de iarnă aduce încă o grevă, a uniunii Verdi, la cel mai mare retailer online, Amazon. La centrele majore de distribuție din Germania, de la Bad Hersfeld și în Leipzig, anagajații sunt încurajați să suspende activitatea. Până de sărbători Verdi va continua să crească presiunea asupra Amazon.

În lupta pentru o înțelegere colectivă, în decursul zilei de luni apar alte greve la gigantul internetului, Amazon. Grevele au loc în marile centre de distribuție de la Leipzig și Bad Hersfeld, unde muncitorii au întrerupt munca la puțină vreme după miezul nopții. Angajații vor renunța în totalitate la activitățile pe care le desfășoară în mod normal.

Uniunea Verdi cere o înțelegere colectivă cu privire la expediții și comerțul de retail. Amazon a respins asta bazându-se pe termenii favorabili ai industriei de logistică. Prin urmare, incă din vară sunt doar greve după greve. În sezonul sărbătorilor de iarnă Verdi dorește să crească presiunea asupra Amazon, conform secretarului uniunii, Mechthild Middecke. Odată ce Amazon va accepta să discute cu reprezentanții uniunii grevele se vor opri.

De asemenea, reprezentanții uniunii au declarat că Amazon nu se poate aștepta la clipe de liniște atâta vreme cât nu va exista o înțelegere privind obligativitatea tarifelor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 + = 60