Greva transportatorilor de bani continuă

3p9q3212

Greva transportatorilor de bani continuă

Mulți clienți ai băncilor din Berlin și Brandenburg vor avea în continuare probleme la bancomate. Conflictul tarifar de la compania transportatoare de bani și valori din Potsdam, Prosegur, nu s-a rezolvat deocamdată.

Greva de la compania transportatoare de bani și valori, Prosegur, din Potsdam, a intrat acum în cea de-a treia săptămână. Chiar și cea de-a treia reuniune a fost amânată pe motiv că rezultatele au fost neconcludente, a spus André Pollmann la Berlin, negociator din partea sindicatului Verdi. Oferta făcută de Prosegur este o ofertă nulă, sunt de părere angajații care se așteptau la propuneri concrete.

După informațiile oferite de Verdi, compania a oferit angajaților săi din Potsdam o mărire de salar de 65 de cenți pe oră. Sindicatul cere o majorare de un euro pe oră. De asemenea, Prosegur cere ca valoarea concediului medical să fie redusă cu patru procente. Verdi a respins și această ofertă. Pe lângă creșterile de salarii, uniunea face apel de asemenea la asigurări suplimentare pentru riscuri.

O purtătoare de cuvânt pentru Prosegur a comunicat la cerere faptul că dacă se dorește păstrarea competitivității și existența pe termen lung pe piață, iar aceste lucruri sunt chiar în interesul angajaților, atunci cererile sindicatului nu pot fi satisfăcute. Cu toate acestea, compania ia atent în considerare în ce măsură este posibilă satisfacerea cerințelor Verdi.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Streik-bei-Geldtransporteur-geht-weiter-article15091686.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × = 10