Greve noi la Lufthansa

CN-36-36-2000

Greve noi la Lufthansa
Anulări de zbor inevitabile. După greva filialei companiei GermanWings, iar după greva piloților Lufthansa de la Frankfurt, urmează acum rândul celor de la Munchen. Acțiunea industrială începe în jurul orei 10. Compania aeriană are un plan special de zbor în loc.

Pasagerii Lufthansa de la Munchen ar trebui să se aștepte la anulări de zboruri și la întârzieri datorită unei noi greve de pilotaj. Între orele 10.00 și 18.00 piloții sunt chemați să renunțe la muncă. Compania aeriană a încercat cu ajutorul unui plan de zbor special să mențină operațiunile, dar în jur de 11 zboruri spre și dinspre Munchen vor fi anulate. Un total de 13.500 de pasageri vor fi afectați, potrivit informațiilor existente.

Operațiunea de la aeroportul din Munchen se desfășoară cu câteva ore înainte de începerea grevei. Așa cum a spus purtătorul de cuvânt al aeroportului miercuri dimineața mai devreme nu au existat deficiențe. Lufthansa a sugerat înainte de grevă faptul că zborurile pe distanțe lungi de la Munchen pot continua. Pasagerii pot verifica pe internet starea actuală a conexiunilor de călătorie.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Pilotenstreik-in-Muenchen-Lufthansa-kuendigt-Angebot-an-article13576316.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × = 1