Grija mare, clona italiana a Camerei de comert din Romania este o facatura ilegala

CCIR

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) atrage atentia cu privire la tentativele de clonare a organizatiei in Italia

Mare grija la afacerile cu, si in Italia derulate prin CCIR. Camera de Comert si Industrie a Romaniei avertizeaza, intr-un comunicat dat publicitatii miercuri, cu privire la tentativele lui Eugen Terteleac, fost colaborator al CCIR, de a se substitui organizatiei si de a o clona pe teritoriul Italiei.

“Consideram ca incercarea de clonare a CCIR in Italia reprezinta un fapt de o gravitate exceptionala care aduce prejudicii majore de imagine intereselor romanesti in aceasta tara partenera”, se afirma in comunicat.

De asemenea, se mai precizeaza faptul ca “utilizarea unor formulari menite sa sugereze existenta de evenimente organizate in comun de statul roman si de statul italian, precum ‘Forumul economic Romania-Italia’ este de natura sa induca in eroare investitorii de buna credinta”.

Recent, CCIR a retras imputernicirea lui Eugen Terteleac de reprezentant al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si dreptul de a folosi sigla CCIR, acordate acestuia de fostul presedinte Mihail Vlasov, aflat in prezent in ancheta sub multiple acuzatii, intre care trafic de influenta si santaj.

Camera nationala mai precizeaza ca “antecedentele domnului Terteleac in a pretinde ca reprezinta institutii care de fapt nu il recunosc ca persoana desemnata au fost semnalate in dese randuri in presa romana si italiana, de Ambasada Romaniei la Roma si de Ministerul Afacerilor Externe din Romania”.

“Practica domnului Terteleac de a trimite invitatii la pseudo-evenimente la care autoritatile romane au refuzat participarea, dar ale caror nume erau trecute in programul evenimentului, a fost de natura sa provoace confuzie si sa afecteze perceptia Romaniei si a mediului de afaceri romanesc in Italia”, se mai arata in comunicatul CCIR

——————————————————————————————————————————————

regular_smile……cineva care nu se crede ca e CCIR in Italia ci altceva….

La psihiatru.

– Domnule doctor, ce sa fac? Sotia mea se crede automobil.

– Si cati ani are? – 54.

– Foarte simplu: o schimbati la programul Rabla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 59 =