GROPI NEMTESTI

  • 2-format43Banii nemțești pentru drumuri noi

Cinci miliarde de euro vrea să investească marea coaliție germană pentru a avea o infrastructură mai bună. Dar va ma dura până ce acești bani vor fi cu adevărat livrați.

 

Cele cinci miliarde de euro pe care CDU și SPD vor în această legislatură să le investească în infrastructură curg fără tragere de inimă, conform unei publicații germane. Din cele 1,25 de miliarde de euro calculate de guvern pentru anul 2014, vor fi oferite de fapt în jur de 500 de milioane. Miercurea viitoare urmează să fie adoptat proiectul de buget pentru anul 2014 și va fi adoptat corespunzător de către Cabinetul Federal. Suma este atât de redusă pentru că statul nu a reușit până în prezent să blocheze sumele necesare.

 

După aceea, vor veni în continuare alte fonduri pentru reparații și daune prezente în infrastructura germană. Conform Ministrului Transporturilor, Alexander Dobrindt, în 2015 și 2016 sunt prevăzute la buget mai puțin de 1 miliard de euro, după care în 2017 vor fi livrați aproximativ 2,1 miliarde. Banii urmează să fie cheltuiți mai eficient. Agenții care nu reușesc să utilizeze în totalitate fondurile, vor putea dispune de acestea în anul următor. Dar pentru aceasta vor trebui create condițiile necesare.

 

http://www.tagesspiegel.de/wirtschaft/kampf-gegen-schlagloecher-frisches-geld-fuer-bessere-strassen-fliesst-nur-zaghaft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × = 36