Groupon vrea să dea lovitura cu încă un site

43905845

Groupon vrea să dea lovitura cu încă un site
Gata cu cifrele roșii. Agentul de negociere Groupon vrea să își creeze o nouă prezență pe web, pentru a se pune din nou pe drumul cel bun iar printre altele este vizată și Germania. Clienții vor avea acum posibilitatea de a căuta în mod liber. De asemenea și calitatea ofertei ar trebui să se schimbe.

Portalul de afaceri Groupon vrea să își stimuleze afacerile din Germania. Luptele cu cifrele au determinat compania americană să anunțe o versiune îmbunătățită a site-ului său, care a fost deja verificată în Statele Unite ale Americii. Noul site are ca scop o căutare mai eficientă și încurajează clienții să navigheze în baza de date Groupon în timp ce ofertele au fost distribuite inițial prin intermediul unui newsletter în e-mail.

În Groupon clienții pot utiliza vouchere discount de la furnizorii de servicii, restaurante sau coemrcianți cu amănuntul. De obicei, un conscumator plătește aproximativ jumătate din prețul inițial, iar Groupon își rezervă jumătate din acesta. Ideea este că acordul ar fi mai util pentru companii, deoarece acestea pot vinde în cantități mari la redcere și să pot să atragă astfel noi clienți.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Groupon-will-mit-neuer-Website-punkten-article13269201.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =