Grube De la Deutsche Bahn, mai primește trei ani

IMG_0964

Nimeni nu are îndoieli serioase până acum: Rüdiger Grube va fi confirmat săptămâna viitoare în funcția de director executiv al Deutsche Bahn. Cu toate acestea, există deja un potențial urmaș.

Rüdiger Grube va mai rămâne încă trei ani la conducerea Deutsche Bahn: după cum au raportat mai multe agenții de presă, consiliul de administrație al concernului de stat a prelungit contractul directorului în vârstă de 65 de ani până la finalul anului 2020. Contractul precedent se derulează până la sfârșitul acestui an.

Guvernul federal a amânat prelungirea contractului. Guvernul german nu a fost mulțumit de situația restructurării. Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Michael Odenwald, a avut, prin urmare, sarcina de a negocia cu Grube o prelungire pe termen mai scurt.

Grube conduce Deutsche Bahn din mai 2009. Deținând această poziție de peste unsprezece ani, el este cel mai longeviv director de la vârful companiei, de la fondarea DB AG în 1994. Ca și potențial urmaș este luat în vizor Ronald Pofalla, care face parte din consiliul de directori de la mijlocul anului 2015.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Grube-bekommt-drei-weitere-Jahre-article19660262.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4