Grupul de lux LVMH înregistrează o crestere a veniturilor

_88069559_gettyimages-506719478

Grupul de lux LVMH a înregistrat o creștere de 4% a veniturilor în primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Vanzarile globale s-au totalizat la 8.62 miliarde de euro pentru perioada ianuarie-martie.

LVMH detine mai mult de 60 de branduri de lux, inclusiv linia de moda Kenzo, de ceasuri Bulgari și TAG Heuer. Compania a declarat că piața americană este puternică, iar “Europa continua sa fie bine orientată, cu excepția Franței, care este afectată de o scădere a turismului.”

Atacurile teroriste de la Paris din noiembrie anul trecut a dus la o scădere a vanzărilor cu 50% în unele magazine. Retailerul obtine din Franţa 10% din totalul vânzărilor sale. Sediul companiei se află la Paris. Parfumurile si cosmeticele ca parte a afacerii au inregistrat cel mai mare salt în venituri în primul trimestru, de 9%.

O mare parte din impuls a venit din vânzări puternice pentru marca Christian Dior. Cu toate acestea, rezultatele au scăzut ușor la nivelul așteptărilor analiștilor. Potrivit unui sondaj Reuters, observatorii industriei se așteptau ca vânzările să depăsească putin 8.72 de miliarde de euro. Acest lucru a condus la o scădere a vânzărilor de bunuri de lux în întreaga industrie în China.

http://www.bbc.com/news/business-36021762

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1