Gucci își va prezenta colecția de modă într-o galerie a Palatului Pitti din Florența

Casa de modă de lux Gucci va prezenta la 29 mai colecția sa pentru 2018 la Galleria Palatina a Palatului Pitti din Florența, un spațiu privilegiat care nu a mai găzduit niciodată o defilare de modă, relatează EFE.

Gucci își va pezenta astfel colecția pentru anul viitor într-unul din cele mai frumoase palate din Florența, după ce autoritățile elene au respins cererea casei de modă pentru a organiza defilarea pe Acropola din Atena.

Anunțul prezentării din 29 mai la galeria din Palatul Pitti a fost făcut de președintele delegat al Gucci, Marco Bizzarri, au informat mass-media italiene.

Casa de modă va închria acest spațiu pentru aproximativ 200.000 de euro, sumă care se va adăuga celor 2 milioane de euro pe care Gucci îi va destina restaurării Grădinilor din Boboli, cei 45.000 de metri de spațiu verde care aparțin Palatului Pitti din Florența.

Palatul din Florența va permite astfel iubitorilor modei să admire această colecție într-un spațiu fără egal, având în vedere că este pentru prima dată când o astfel de galerie găzduiește o prezentare de modă.

În ianuarie anul acesta, palatul florentin și-a deschis Sala Bianca pentru prezentarea colecției masculine a casei Stefano Ricci, o ocazie pentru a rememora prima defilare de modă în acest spațiu în 1952 a italianului Giovanni Battista Giorgini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × = 36