GUNOI DE ORADEA

Au-fost-montate-130-de-coşuri-noi-de-gunoiGUNOI DE ORADEA

S-a incheiat campania de curatenie generala

Primaria Oradea impreuna cu Compania de salubritate RER Ecologic Service, a incheiat pe 22 aprilie, Campania generala de curatenie. In cele sase saptamani, din 10 martie pana in  22 aprilie, muncitorii RER Ecologic au strans aproximativ 900 de tone de deseuri, o cantitate aproape dubla de cele adunate in anii anteriori. Locuitorii au dispus gratuit de zeci de containere amplasate in fiecare zona al orasului, precum si de transportul acestora la depozitul ecologic al orasului.

Insa o data cu incheierea campaniei, depozitarea deseurilor pe domeniul public este strict interzisa. Cei care incalca Hotararea ConsililuluiLocal, vor fi sanctionati cu amenzi intre 1.500 si 2.000 lei. Iar cetatenii sunt rugati, deasemenea, sa faca o selectie a deseurilor.

——————————————————————————————————————————————————————————–

regular_smile…….Se duc gunoierii intr-un cartier select. Suna unul dintre ei la o usa ii raspunde o blonda superba.

– Am venit sa luam gunoiul.
Blonda il pofteste in casa, il serveste cu o cafea, apoi fac sex oral.
Iese gunoierul extaziat, le povesteste colegilor ce s-a intamplat, se duce si al doilea gunoier. Se intampla la fel. In sfarsit, vine randul soferului.
– Eu sunt soferul masinii de gunoi. Blonda ii da 5 lei si-i inchide usa-n nas. Soferul suna si o intreaba de ce se poarta asa cu el, la care blonda raspunde:
– Azi dimineata, cand a plecat sotul meu la serviciu, mi-a spus:
– Vezi ca vin azi gunoierii, soferului ii dai 5 lei si la ceilalti… m**e.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + = 11