Guvernul va pompa 12 miliarde lire sterline în regiunile din Marea Britanie

pound-coin

Guvernul va pompa 12 miliarde lire sterline în regiunile din Marea Britanie
Guvernul intenționează să aloce aproximativ 12 miliarde lire sterline administraţiilor publice locale în următorii șase ani în încercarea de a stimula economiile dincolo de Londra și Sud-Est.
Astfel, până în 2020, guvernul va sprijini afacerile locale, se vor construi case noi și se va îmbunătăți infrastructura. Coaliția consideră că, prin acordarea către organismele regionale, finanțare în mod direct, vor avea “mai mult control asupra propriului destin economic”, în conformitate cu liberal-democrații.

Inițial, guvernul va înmâna 6 miliarde de lire sterline ( 7.6 miliarde de euro), care include alocarea sumei de 2 miliarde de lire sterline pentru 2015/16. Această sumă de 2 miliarde de lire sterline, va fi urmată de investiții locale, peste 150 de drumuri, 150 d e locuințe și 20 de stații.

Unele dintre cele mai mari proiecte care vor fi facilitate de finanțare includ o modernizare în valoare de 18 milioane de lire sterline a sistemului de transport Metrolink Manchester .Un tunel rutier în valoare de 23 milioane de lire sterline, care leagă Swindon de Wilchelstowe va fi, de asemenea, creat, iar 55 milioane de lire sterline vor merge spre programul Skills Capital din Londra.
http://www.ibtimes.co.uk/government-pump-12bn-into-uk-regions-1455569

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3