HACKERI IRANIENI SI SOCIAL MEDIA

_75168727_013347727-1

Spionaj social media iranian
Conturi de socializare media false au fost folosite de hackeri iranieni, pentru a spiona personalul militar și politic senior la nivel mondial, potrivit unui raport. Conform firmei de securitate a computerelor, iSight Partners, conturile au fost folosite pentru a face să pară că identitățile false create de spioni erau oameni reali, fiind cea mai mare campanie de spionaj social media descoperită vreodată.

Amirali US Navy, politicieni, ambasadori și reprezentanții grupurilor de interese, precum și personalităţi guvernamentale și militare de rang înalt din Marea Britanie, Arabia Saudită , Siria, Irak și Afganistan, au fost vizate în acest spinaj, a declarat iSight. Potrivit raportului, în total, 14 conturi false au fost create și menținute pe o varietate de site-uri de socializare media, inclusiv Facebook , Twitter, LinkedIn , Google+ , YouTube și Blogger.
În cele din urmă, iSight a declarat ca a contactat multe dintre persoanele vizate de campania și au alertat FBI-ul și agențiile de aplicare a legii.

http://www.bbc.com/news/technology-27618784

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =