Hackerii au atacat LastPass

lastpass-1

Hackerii au atacat LastPass

Serverul administratorului de parole, LastPass, a fost ținta unui atac al hackerilor. Au fost furate adrese de e-mail, informații privind parolele și alte date ale utilizatorilor. Utilizatorii ar trebui să reacționeze imediat.

Serverul administratorului online de parole, LastPass a fost atacat de către hackeri. Asta a raportat compania pe blogul firmei. Atacurile au avut loc acum câteva zile, iar utilizatorii Lastpass afectați au fost informați de acest lucru pe e-mail. Hakerii au obținut adrese de e-mail, hinturi pentru parole și fișiere criptate.

În același timp Lastpass emite avertizări: nu există nici o dovadă că arhivele criptate au fost sparte. Hackerii nu au avut acces direct la conturile clienților, la date sensibile ale utilizatorilor precum liste cu parole și informații de conectare.

Hash-urile de autentificare capturate pot fi sparte doar cu un efort foarte mare. CEO-ul Lastpass, Joe Siegrist spune pe blogul companiei că el este sigur că metodele lor de criptare sunt suficiente pentru a proteja marea majoritatea a utilizatorilor.

http://www.n-tv.de/technik/Hacker-knacken-LastPass-article15309286.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 6