Hackerii șantajează concernul Disney

Concernul de divertisment Disney trebuie să își facă griji, pentru că informații privind un film nelansat încă au ajuns pe mâna hackerilor. Ei cer acum o sumă uriașă de bani ca să nu dezvăluie informațiile. Este încă neclar despre ce film este vorba.

Hackerii au atacat aparent și concernul american de divertisment, Disney și au cerut răscumpărare pentru a nu dezvălui informații legate de un film nelansat încă. Acest lucru a fost dezvăluit de un director de la Disney pe nume Bob Iger, în cadrul unei întâlniri cu angajații de la subsidiara ABC ce a avut loc la New York. Disney colaborează în prezent cu serviciile federale de poliție, spune ziarul Hollywood Reporter.

Încă nu se știe despre ce film este vorba. Pagina “Deadline” raportează fără a avea informații din surse sigure, că ar fi vorba despre o nouă peliculă din seria “Pirații din Caraibe”, denumit “Răzbunarea lui Salazar”. Acesta ar trebui să sosească în cinematografe pe data de 26 mai.

Unii autori de scenarii speculează pe Twitter că ar putea fi vorba despre filmul de animație “Cars 3”, care va sosi pe marile ecrane de luna viitoare. Hackerii au amenințat, potrivit “Hollywood Reporter”, că vor publica online fragmente de 20 de minute din film. Aceștia ar fi cerut o sumă uriașă de bani, ce poate fi achitată în moneda virtuală Bitcoin.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Hacker-erpressen-Disney-Konzern-article19843040.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × 1 =