Haiducul Bitcoin reglementat de seriful de pe Wall Street

55020868

Șeriful de pe Wall Street reglementează Bitcoin

Utilizatorii pot schimba bani reali în Bitcoin sau viceversa prin intermediul burselor online. Astfel acuzațiile de spălare de bani nu sunt nici ele departe. Un nou set de reguli va împiedica aceste fapte, dar și altele. Cu toate acestea, regulamentul contravine ideii de bază a Bitcoin.

Bun venit în mainstream: controversata monedă digitală Bitcoin va fi parte a sistemului financiar reglementat și își va pierde astfel statutul de haiduc, cel puțin la New York.

La scurt timp înainte de încheierea mandatului său, reglementatorul financiar Benjamin Lawsky vrea să se despartă de industrie cu un așteptat set de reguli pentru afacerile cu Bitcoin. Pe 44 de pagini binecunoscutul procuror supranumit „Șeriful de pe Wall Street” a descris regulile pe care comerțul cu monede virtuale ar trebui să îl respecte în cea mai importantă locație financiară din America.

Pentru companii cresc barierele, așa numitele Bitlicense vor înghiți doar ele 5000 de dolari pentru costuri de promovare. Pe lângă acestea, firmele vor trebui să aibe un Compliance Officer, care verifică ca regulile să nu fie încălcate. Lawsky are în vedere înainte de toate spălarea de bani și prevenirea utilizării de Bitcoin la alte afaceri criminale.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Sheriff-der-Wall-Street-reguliert-Bitcoins-article15230541.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 65 =