Hakerii au spart site-ul web al Băncii Centrale Europene

_76481736_ecb5

Hakerii au spart site-ul web al Băncii Centrale Europene
Site-ul web al Băncii Centrale Europene (BCE), a fost spart, iar informații personale au fost furate. Hackerul a cerut bani pentru a datele furate, care înclud informații de contact ale persoanelor care s-au înregistrat pentru evenimente de la BCE, a declarat banca centrala.
Însă, BCE a declarat că nu au fost compromise date importante sau sistemele bancare interne. O anchetă a fost lansat de către poliția germană.

Hacking-ul a fost săvârşit în noaptea de luni, când un hacker anonim a contactat banca, a declarat un purtator de cuvant al BCE. Hacker-ul anonim a furat aproximativ 20.000 de adrese de e-mail și un număr mai mic de numere de telefon și adrese, referitoare la persoanele care s-au înregistrat pentru conferințe și vizite de BCE. Oameni ale căror date au fost compromise au fost informaţi, și parolele au fost schimbate, potrivit purtatorului de cuvant.Informațiile au fost furate dintr-o bază de date care deservesc site-ul băncii, separat fizic de sistemele interne ale băncii, a adăugat BCE.
http://www.bbc.com/news/business-28458323

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 + = 45