Hamburg interzice serviciul Uber

48125672

Hamburg interzice serviciul Uber
Șoferii de taxi vor considera acest lucru corect. Hamburg interzice aplicația de intermediere transport, Uber. Compania a încălcat legea privind transportul de călători, spune Departamentul de Transport. Nu este primul concurent al taxiurilor care este închis.

Hamburg a interzis acum un alt serviciu de brokeraj transport din orașul hanseatic Autoritatea de Transport a emis un ordin de interdicție pentru compania Uber ce va intra în vigoare la 21 iulie. Societatea nu deține permisiunea pentru transportul de persoane și prin urmare activează în afara legii.

Uber are la dispoziție o lună de zile pentru a depune recurs, dar serviciile sale trebuie să înceteze imediat. În iunie, agenția a mai închis și rivalii taxiurilor de la Wundercar. Șeful european al Uber, Pierre-Dimitri Gore Coty a spus despre Hamburg că este un oraș progresiv, ambițios și plin de inovații.

Prin intermediul acestui serviciu contestat, persoane cu mașină proprie își oferă serviciile, iar prin intermediul aplicației de smartphone, utilizatorul poate comanda un șofer. Nici conducătorul auto, nici compania nu are permise din partea autorității de trafic, spune un purtător de cuvânt. Acest lucru încalcă legea privind transportul de pasageri. Iar ca urmare a unor astfel de activități, cei prinși sunt pasibili de o amendă de 1000 de euro.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Hamburg-verbietet-Mitfahr-Dienst-Uber-article13294791.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3