Hary Potter revine la viață în realitatea augmentată

 

Compania responsabilă pentru foarte popularul joc Pokemon Go a anunțat că următorul joc al lor va utiliza universul Harry Potter. Detalii privind aspectele la care se pot aștepta jucătorii și când va apărea acest joc sunt foarte vagi.

Pregătiți-vă să reintrați în lumea nostalgiei, alimentate de realitate augmentată (AR). Niantic, dezvoltatorul popularului joc AR, Pokemon Go, care s-a bucurat de o perioadă scurtă de popularitate enormă în anul 2016, a anunțat că noua lor aventură va avea loc în universul Harry Potter. Jocul se va numi Harry Potter: Wizards Unite.

O delcarație din partea Niantic spune că jucătorii vor învăța să facă vrăji, să exploreze împrejurimile și orașele pentru a se lupta cu bestii legendare și vor forma echipe pentru a putea învinge inamici puternici.

A fost lansată o imagine care prezintă logo-ul jocului, deși nu există deocamdată imagini din gameplay-ul actual. Ca și un teaser, declarație promite că noul joc va face uz de întreaga platformă Niantic în timp ce va oferi de asemenea oportunitatea de a demonstra cele mai noi tehnologii și cel mai avansat gameplay.

Harry Potter Is Coming to Life in Augmented Reality

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =