Heideldruck înlătură 650 de locuri de muncă

50878427

Heideldruck înlătură 650 de locuri de muncă
Impremeria din Heidelberg înregistrează din nou cifre pozitive. Dar profitul este de așteptat să fie chiar mai mare în viitor. Producătorul de utilaje vrea să strivească afacerile neprofiitabile. În Germania, trei filiale și 450 de locuri de muncă vor fi afectate.

Heidelberg Druck are ca obiect principal de activitate utilaje pentru prelucrarea ulterioară a produselor tipărite. De reducerea capacității sunt afectați 650 de angajați la nivel mondial, a declarat producătorul de presă.

CEO-ul Gerold Linz Bach a anunțat că vrea să ca prin separare să scadă ponderea afacerilor neprofitabile, după ce compania a scris din nou în anul financiar trecut 2013-2014 un profit net de patru milioane de euro, pentru prima dată în cinci ani.

De la anul viitor financiar, 2015-2016, rezultatul va fi îmbunătățit anual după renunțarea la produse care aduc pierderi de 30 de milioane de euro. Grupul a ajuns astfel mai aproape de obiectivul său de a obține un profit operațional de opt procente din vânzări. Din prelucrarea Heideldruck rezultă aproximativ 10 la sută din cifra de afaceri anuală de 2,4 miliarde de euro.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Heideldruck-streicht-weltweit-650-Stellen-article13378861.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × = 18