HoloLens de la Microsoft disponibile spre închiriere

Microsoft a petrecut mare parte din ultimii doi ani prezentând și încercând să convingă lumea că există un viitor al realității augmentate împreună cu dispozitivul HoloLens. Acum, compania realizează că potențialii clienți ai Commercial Suite Edition, pachet orientat spre clienți corporate, doresc să încerce mai întâi produsul înainte să bage mâna în buzunar.

Până acum cea mai bună cale pentru companiile interesate de a vedea dacă produsul Microsoft este doar o cascadorie de marketing sau ceva cu adevărat util era de a scoate din buzunar suma de 5000 de dolari. Microsoft a decis recent să facă un parteneriat cu o companie numită Abcomrents, un serviciu de închiriere echipament tehnic pentru evenimente, pentru a permite oamenilor să intre temporar în posesia lui HoloLens fără a fi nevoiți să realizeze investiția completă.

De ce ar vrea oamenii să facă asta? Microsoft consideră că firmele vor manifesta interes pentru servicii de închiriere astfel încât să poată evalua produsul înainte de a-l cumpăra sau de a intra temporar în posesia lui pentru a-l utiliza la târguri și evenimente. Deocamdată programul de închiriere este limitat la America de Nord, dar Microsoft spune că lucrează la extinderea disponibilității.

Microsoft’s HoloLens is now available to rent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − 65 =