HOROSCOP 25.02.14

menton-france_2541437bHoroscopul pentru marti, 25 februarie 2014

 BERBEC
Momentele grele vor fi rapid depasite, astfel ca puteti sa priviti din nou cu incredere spre viitor. Dieta ce v-a fost recomandata nu vi se pare accesibila si faceti excese si mai periculoase!
Sanatate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●TAUR
Emotiile se manifesta cu intensitate, fapt ce poate duce la schimbari bruste ale starii de spirit. Puteti fi acuzat ca sunteti prea vorbaret si ca ii “sufocati” pe cei din jur cu sfaturi si observatii.
Sanatate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●

GEMENI
Aveti tendinta de a va inclina catre autocritica, pe fondul dorintei de a face totul bine si repede. Nu aveti timp sa ascultati ceea ce vi se cere, pentru ca deja v-ati implicat in activitati multiple.
Sanatate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●●

RAC
Lucrurile nu stau chiar atat de rau, deci incercati sa fiti mai optimisti. Posibile reusite prin relatii. Sunteti atat de curios, incat nu mai aveti rabdare sa vi se faca marturisiri, ci puneti dv. intrebari.
Sanatate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

LEU
Aveti idei geniale in legatura cu o investitie mare pe care doriti sa o faceti imediat si in secret. Veti fi sanctionat drastic, deoarece erorile comportamentale se vor oglindi negativ in viata celorlalti.
Sanatate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●●

FECIOARA
Trebuie sa stiti ca graba strica treaba si nu orice promisiune primita azi este demna de luat in seama. Gasiti momentele potrivite pentru a actiona si faceti progrese in reluarea relatiilor cu rudele.
Sanatate – ●
Bani –●●●
Dragoste –●●●

BALANTA
Veti primi un real suport si ajutor din partea celor din jur. O zi odihnitoare, lipsita de complicatii. Cei ce va cunosc bine va apreciaza ambitia si seriozitatea. Dispuneti de perseverenta nelimitata.
Sanatate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●●

SCORPION
Relatiile sentimentale vor juca un rol important in deciziile pe care le luati azi. Nu apreciati eforturile altora just si se mai declanseaza si o stare de automultumire periculoasa. Surprize diverse.
Sanatate – ●●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●●

SAGETATOR
Veti primi incurajari din partea familiei in legatura cu o schimbare majora de care va cam indoiti. Puneti in practica proiectele vechi si obtineti un meritat succes, care insa trezeste iar invidii.
Sanatate – ●●●●
Bani –●●●●
Dragoste –●●●●

CAPRICORN
Dati dovada de prudenta cand trebuie sa semnati acte si va asigurati ca avantajele obtinute sunt reale. Nu mai asteptati sa va incurajeze prietenii si actionati asa cum credeti dv. de cuviinta. Sanse.
Sanatate – ●●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●●

VARSATOR
Sunteti mai hotarat decat pana acum sa va asumati responsabilitati si sa demarati alte activitati noi. Cele mai bune rezultate vor fi obtinute cu ajutorul prietenilor, care nu sunt deloc putini. Cooperare.
Sanatate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●●

PESTI 
Situatia dv. financiara lasa inca de dorit, dar promisiunile primite astazi sunt din cele mai bune. Veti incasa multi bani impreuna cu cei mai buni amici, datorita ideilor dv. si implicarii lor totale.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 1 = 2