HOROSCOP 26.02.14

s_b01_05118020Horoscopul pentru miercuri, 26 februarie 2014

 BERBEC
Problemele legate de concediu s-ar putea rezolva mai repede. La acestea se mai adauga si unele greseli in acte. Nu mai suportati rutina, aveti impresia ca sunteti inchis intr-un cerc care se tot strange. Schimbari.
Sanatate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●●●TAUR
Comiteti greseli care v-ar putea costa timp si bani. Pe de alta parte, ziua este benefica sanatatii. Faceti eforturi pentru a scapa de sentimentul de plictiseala prin inovatii proprii. Intalnire compromisa.
Sanatate – ●●●
Bani –●●
Dragoste –●●●

GEMENI
Este momentul sa va puneti la punct corespondenta, sa reinnoiti relatiile cu anumite persoane influente. Faptele bune ale celor din jur va impresioneaza, mai ales ca ati fost obisnuit sa oferiti numai dv. ajutor.
Sanatate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

RAC
Ar fi foarte bine sa petreceti concediul acasa si sa profitati de timpul liber impreuna cu familia. Refuzati toate propunerile ce vi se fac de catre rude, doar pentru ca sunt inclusi si adversarii dv.
Sanatate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

LEU
Stati prea mult timp inchis in casa, deci sa nu va mire faptul ca altii se distreaza, pe cand dv. nu. Amanati intalnirile legate de decizii importante sau de semnarea unor acte. Numai activitate casnica.
Sanatate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●

FECIOARA
Veti avea ocazia sa va faceti putin de cap, asta daca dati curs invitatiei pe care o face o prietena. Pur si simplu nu va puteti concentra. Noile conflicte amoroase ale celor dragi va scot din minti.
Sanatate – ●●
Bani –●
Dragoste –●●●

BALANTA
Sansele de a intalni un nou partener vor aparea din implicarea dv. intr-un grup cu care petreceti o parte din concediu. Sunteti nevoit sa insistati la nesfarsit pentru a obtine ce vi s-a promis de catre cei dragi.
Sanatate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●●

SCORPION

Atitudinea dv. pozitiva si modul elevat de abordare ii va atrage pe ceilalti de partea dv. Toata lumea va ajuta, dar persoana iubita lipseste din localitate. Conjuncturi favorabile vizitelor. Admiratie.
Sanatate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

SAGETATOR
Interesul pe care il manifestati pentru o persoana este de natura sa va afecteze relatiile de familie. Fara intentie ii pacaliti pe cei dragi, oferindu-le informatii depasite. Seara, plecati la “intalnire”.
Sanatate – ●●●
Bani –●●●●
Dragoste –●●

CAPRICORN
Sunteti prea implicat intr-o relatie pentru a da atentie avertismentelor de la persoane de incredere. Nu va puteti decide sa acceptati schimbarile pe care vi le propune persoana iubita. Rutina periculoasa.
Sanatate – ●●●
Bani –●●
Dragoste –●●●

VARSATOR
Atitudinea dv. se schimba rapid. Poate ca acest lucru este cauza conflictelor si a tensiunii familiale. Nu puteti refuza o invitatie, deoarece va temeti ca veti fi parasit. Pericolul este supraestimat.
Sanatate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●

PESTI
Incearcati sa nu fiti prea agresiv sau sa nu va criticati partenerul atunci cand vorbiti cu el despre bani. La incheierea activitatilor, ar fi de preferat sa le multumiti celor cu care ati muncit pe rupte.
Sanatate – ●●●
Bani –●●
Dragoste –●●●

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × = 42