Horoscopul lunii Aprilie 2016

10438604_1729027110650274_6435492559832567499_n

Citeste horoscopul lunii Aprilie 2016: zodia Berbec,

Între 5 și 30 aprilie 2016 te bucuri de grațiile lui Venus, aflată în Berbec. Devii mai sexy și mai conștient(ă) de putere ta de seducție. Atragi atenția, privirile și… norocul în dragoste. Sub influența lui Venus, viața sentimentală, căsnicia și relațiile, în general, aduc Berbecilor bucurie și satisfacții. Dar în aprilie 2016 nu se simte doar influența lui Venus. Soarele, stăpânul casei iubirii și a erotismului Berbecului, se află și el în Berbec. Este vremea în care îți poți întâlni sufletul-pereche, dacă asta cauți, sau în care te poți deda la mici plăceri și escapade efemere, daca vrei doar să te distrezi fără să-ți asumi angajamente.

Dacă ai deja o relație stabilă, ea înflorește în bună înțelegere și senzualitate. Aprilie 2016 este o lună bună pentru cariera Berbecilor, cu perspective de realizari și succes. Aflat în Berbec, Soarele îți conferă autoritate și prestanță și îți promite șanse de avansare și de evidențiere. Venus pune și ea umărul la realizările Berbecilor: prin relații, diplomație, abilitatea de a te face plăcut(ă) și, în anumite situații, prin… noroc chior! Poate că uneori simți că muncești cam dezorganizat sau că nu înaintezi suficient de repede. Cu răbdare și disciplină poți avea, însă, multe satisfacții.

Banii vin lesne spre tine, mai ales în primele două decade din aprilie 2016, dar se pare că este necesar sa regândești modul în care-i administrezi și să reevaluezi rentabilitatea acțiunilor pe care le întreprinzi. Începi să îți dai seama că se poate și mai bine. Ești într-o formă bună, cel puțin aparent. Soarele, situat în Berbec, îți dă mai multă vitalitate, iar Venus, aflată și ea tot în Berbec, îți dă o dispoziție mai veselă și mai optimistă. Totuși, puțină prevedere nu strică. Se reomandă să ai grijă mai ales la excese și la tot ceea ce ar putea să-ți accentueze anumite afecțiuni de tip “hiper”.N-ar fi rău să investești niște bani pentru a-ți rezolva anumite probleme de sănătate sau pentru a te menține în formă. (Ți-ai reînnoit abonamentul la sala de fitness sau la terenul de tenis?).

Citeste horoscopul lunii Aprilie 2016: zodia Taur,

Ai avut și perioade mai bune…

În aprilie 2016, Venus este ferecată în casa a douăsprezecea iar Marte, stăpânul casei relațiilor Tarului, este situat într-o casă defavorabilă și pus pe retrogradare. Este un context astrologic care nu pare să-ți ofere prea multe motive de fericire în plan sentimental. Aflat în casa iubirii Taurului, Jupiter promite mai mult decât este înstare să-ți dea, sau te îndeamnă să-ți faci speranțe nerealiste. Poți să faci față cu bine perioadei dacă gândești cât mai rațional (și poți, fiindcă Mercur se află în Taur și te ajută) sau dacă îți orientezi energiile către alte sfere de interes.

Inconvenientele relaționale nu sunt de lungă durată (Taurii au, de felul lor, o porție sănătoasă de noroc în dragoste), dar îți cam macină nervii și te pot atinge la buzunar. Mercur se află în Taur între 6 aprilie și 13 iunie 2016. Este o perioadă cam lungă, având în vedere că de obicei stă cam 3 săptămâni într-o zodie. Șederea prelungită a lui Mercur în Taur se datorează retrogradării și aduce în prim-plan activitățile care au legătură cu sfera intelectuală (informare, învățare, redactare, calcule, socoteli ș.a.), comunicarea (prezentări, discursuri, negocieri, corespondență intensă), mișcarea și drumurile, inițiativa și demersurile diverse, actele, documentele, fișierele. Este o perioadă foarte dinamică în cariera Taurilor, încununată de succes mai ales în ultima decadă.

Chestiunile financiare sunt arzătoare în aprilie 2016 și e posibil să fii tentat(ă) să iei niște decizii importante. Cântărește-ți șansele cu mare, mare atenție! Contextul astral al lunii aprilie 2016 aduce Taurilor vioiciune, agerime, flexibilitate, mișcare. Te simți mai liber(ă), mai tânăr(ă) și ai o mult mai bună adaptabilitate la nou. Atenție: în primele două decade rezistența fizică nu este atât de mare cum ți-ai dori. Încearcă să ai mai multă grijă de tine! Este recomandat să te odihnești, să eviți excesele și să tratezi cu seriozitate orice problemă de sănătate, oricât de puțin importantă ar părea.

Citeste horoscopul lunii Aprilie 2016: zodia Gemenii,

În aprilie 2016 viața sentimentală rămâne un domeniu sensibil pentru Gemeni. Saturn și Marte se află în casa cuplului Gemenilor și niciunul nu este recunoscut pentru bunăvoință. Dimpotrivă, Saturn aduce adesea răceală, îndepărtare, rigiditate, blocaj sau obstacole, iar Marte aduce tensiuni, provocări, stres și chiar conflicte. Combinația Saturn-Marte este defavorabilă armoniei dintre parteneri și pune la încercare trăinicia legăturii Gemenilor. În unele cazuri, cuplul ar putea să se confrunte cu necazuri care vin din exterior sau să lupte cu responsabilități comune cărora le face față cu greu. În alte cazuri, partenerul/partenera Gemenilor ar putea trece printr-o situație dificilă…

Tot ce poți face în aceste condiții este să-ți păstrezi cumpătul și diplomația, să fii înțelegător cu omul de alături, să detensionezi cât mai repede situațiile încordate. Prietenii, protectorii și anturajul îți pot fi de ajutor. Aprilie 2016 este o lună dificilă pentru Gemeni în ceea ce privește colaborările, contractele și relațiile cu clienții, concurența, rivalitățile sau procesele. În legătură cu oricare dintre acestea se recomandă răbdare, tact și precauție. Potențialul negativ ar putea fi “dezamorsat” în bună măsură printr-o acțiune hotărâtă, derulată în baza unei strategii bine întocmite. Din fericire, nu ești nevoit să lupți chiar singur(ă). Dacă știi la ce ușă să bați, poți găsi sprijin și protecție la nevoie. În aprilie 2016 Gemenii se bucură de popularitate, iar implicarea în activități de grup sau în munca legată de organizații (asociații, fundații, cluburi, partide etc.) le poate aduce succes și satisfacții.

Sunt favorizate și îndeletnicirile secrete sau solitare și demersurile care au de-a face cu casa ori cu proprietățile. În aprilie 2016, Soarele natal al Gemenilor este atacat frontal de Marte și Saturn, iar Marte, stăpânul casei bolilor Gemenilor, este în prag de retrogradare și, din 17 aprilie, chiar retrogradează. În plus, Mercur, stăpânul Gemenilor, se află în casa a douăsprezecea solară. Prin urmare, luna aprilie 2016 nu se anunță prea bună în ceea ce privește vitalitatea și moralul Gemenilor. Ceva amenință să scârțâie – fie fizic, fie psihic. Ai o expunere mărită la stres, depresie, răniri, infecții, contaminări sau alte neplăceri. Pe tot parcursul lunii aprilie, disciplina, măsura, calmul și meditația îți pot fi de mare folos.

Citeste horoscopul lunii Aprilie 2016: zodia Rac,

În aprilie 2016, atât Saturn (stăpânul casei cuplului Racului) cât și Marte (stăpânul casei dragostei și a erotismului Racului) se află într-un sector care nu lasă loc liberului arbitru în viața sentimentală a Racilor. Situația trebuie acceptată așa cum este, nu ai puterea de a o controla. Viața personală este subordonată responsabilităților sau influențată de ele. Faci mai mult ceea trebuie decât ceea ce vrei. Fiindcă Venus, planeta iubirii, se află în casa carierei Racului în timp ce Marte și Saturn sunt în casa muncii Racului, o altă interpretare posibilă ar fi cea în care relațiile sentimentale sunt strâns legate de serviciu și/sau carieră.

Să fie vorba de o idilă cu un coleg / o colegă, cu un superior sau cu un subaltern?… Poate. Dar nu neapărat fericită. Cu Soarele și cu Venus în casa carierei Racului, în aprilie 2016 poți avea o realizare importantă, dar prețul plătit este mare. Te așteaptă săptămâni de trudă, cu ore suplimentare, sarcini dificile, urgențe, atmosferă apăsătoare și felurite complicații. În casa muncii Racului se află Saturn și Marte (pe care îl mai găsește și retrogradarea!), iar cei doi nu sunt priviți cu ochi buni de Jupiter, stăpânul acestei case, ceea ce îngreunează și mai mult lucrurile. În aprilie 2016 o scoți la cap doar printr-o organizare ireproșabilă și o răbdare îngerească.

Colaborările sunt cu dus și întors, iar pe promisiunile de sprijin și protecție nu te poți baza. O surpriză financiară poate apărea în a doua săptămână din aprilie 2016, dar în rest nu sunt probleme. Sănătatea înainte de toate! Indiferent ce alte urgențe ai avea, în aprilie 2016 nu trebuie să scapi sănătatea din ochi. Casa bolilor Racului nu este prea bine configurată, iar dacă nu te îngrijești cum se cuvine, afecțiunile, chiar și cele aparent banale, pot să evolueze, să degenereze, să se complice. În cazul apariției unei probleme medicale, nu îți poți permite nici să amâni rezolvarea ei nici să te zgârcești la bani.

Citeste horoscopul lunii Aprilie 2016: zodia Leu

Chestiunile de natură se_uală și preocupările legate de copii sau de o eventuală sarcină par să fie subiecte de mare actualitate pentru viața de cuplu a Leilor în luna aprilie 2016. Aceste subiecte pot naște agitație, tensiuni sau frustrări. Cu două planete malefice – Marte și Saturn – în casa dragostei Leului, fericirea în amor este puțin probabilă în aprilie. Combinația Marte-Saturn este mai degrabă generatoare de pasiuni zbuciumate sau care te pot băga în bucluc. Iubirile născute în această perioadă (și mai ales după 17 aprilie, când Marte este retrograd) pornesc sub auspicii defavorabile. În viața relațională a Leilor, configurația astrală a lunii aprilie 2016 este, totuși, favorabilă într-un anumit domeniu: cel în care se întâlnesc spiritele-pereche sau în care sentimentele reușesc să învingă distanțele geografice.

Soarele, stăpânul Leului, împreună cu Venus-cea-purtătoare-de-șansă se află în casa a noua a Leului, de unde încurajează preocupările intelectuale înalte, precum studiile universitare sau postuniversitare, cercetarea, cultura sau filosofia. Sunt favorizate și activitățile care au tangență cu legislația, călătoriile profesionale, turismul, comerțul exterior sau afacerile la distanță (pe net, de exemplu). Șederea prelungită a lui Mercur în casa carierei Leului are și ea de-a face cu munca intelectuală, drumurile și comerțul, dar și cu comunicarea, calculele, diverse acte și documente.

Banii sunt în centrul atenției Leului în aprilie 2016 mai mult ca oricând. Poți câștiga mult din profesie, dar speculațiile, afacerile dubioase și banii nemunciți sunt cu ghinion. În aprilie 2016 Leii ar trebui să fie într-o formă destul de bună. Totuși, dacă faci sport sau drumeții, este recomandat să fii prudent. Nu este exclusă posibilitatea unor neplăceri sau chiar a unor accidentări pe terenul de sport sau pe cărările drumeției. Dacă ești Leoaică și aștepți un copil, trebuie să știi că în aprilie 2016 există un risc de complicații cu sarcina sau la naștere. Dacă faci controalele necesare și iei măsuri din timp, totul poate fi preîntâmpinat.

Citeste horoscopul lunii Aprilie 2016: zodia Fecioara

Fiindcă Jupiter, stăpânul casei cuplului Fecioarei, mai stă câteva luni bune în zodia ta, dragostea, căsnicia sau omul de alături rămân și în aprilie 2016 în centrul atenției. Ai o disponibilitate afectivă amplificată, o mai mare nevoie de tandrețe și multă iubire de oferit. Cu toate astea, lucrurile nu merg mereu bine pentru Fecioare. Se poate să nu alegi cea mai potrivită persoană, să te complaci într-o relație confuză sau să întâmpini situații potrivnice, obstructive. În aprilie 2016 (și probabil și în luna următoare) un anume disconfort relațional poate avea legătură cu locuința, proprietățile, părinții sau familia, în general. Aprilie este însă o perioadă tocmai bună pentru a analiza psihologia partenerului / partenerei și mecanismele fine pe baza cărora funcționează relația.

Aprilie 2016 îl aduce pe Mercur, stăpânul Fecioarei și al casei carierei Fecioarei, în casa a noua solară. Așadar, interesele perioadei gravitează în jurul studiilor, culturii și spiritualității. Se poate să interacționezi cu mediul universitar sau de cercetare, să întreprinzi o muncă de concepție, să publici o lucrare sau să te intersectezi cu cercurile editoriale, să urmezi cursuri de perfecționare. Activitatea profesională a Fecioarelor mai poate implica voiaje, colaborări la distanță, eventual o activitate pe internet. Legislația, filosofia, morala, etica, religia sau scările de valori îți pot marca alegerile.

În aprilie 2016 Fecioarele pot beneficia de avantaje materiale sau câștiguri suplimentare și nu este exclusă o investiție într-un bun imobiliar sau de folosință îndelungată. Careul în T format de Jupiter (aflat în Fecioară), Neptun (în Pești) și tandemul Marte-Saturn (în Săgetător) îți poate crea un disconfort, pe care îl resimți mai ales sub formă de stres, presiune, oboseală, dificultății de concentrare și coordonare. În primele două decade din aprilie 2016 ai tendința să-îți faci tot felul de griji, mai mult sau mai puțin întemeiate. Ai nevoie de relaxare.

Citeste horoscopul lunii Aprilie 2016: zodia Balanta

Aprilie 2016 este o lună dinamică și importantă în raport cu persoana căreia i-ai dăruit inima sau cu care îți împarți viața. Soarele și Venus tranzitează casa cuplului Balanței. Soarele, până pe 19 aprilie, punând relațiile în centrul atenției și lăsând celelalte interese să se ordoneze în funcție de acestea. Venus, între 5 și 30 aprilie, aducând speranță, șansă, dragoste și armonie. Totul ar putea părea perfect – și chiar se poate să fie foarte bine până la un punct. Tot ce se întâmplă în casa relațiilor Balanței este coordonat de stăpânul acestei case, Marte. Iar Marte se află acum destul de aproape de Saturn, o planetă lipsită de căldură și de bunăvoință.

Și tot Marte începe să retrogradeze la 17 aprilie, încurcând ițele și răscolind probleme mai vechi. Colaborările, munca de echipă, clientela și contractele Balanțelor se reliefează în mod particular în peisajul lunii aprilie 2016, generând evenimente semnificative și decizii importante.Multe depind, în ultimă instanță, de modul în care comunici și știi să negociezi. Iar aici este mereu loc de mai bine, este nevoie de răbdare, finețe și dibăcie.Pe agenda lunii aprilie 2016 se pot impune activități care îți solicită resursele intelectuale, capacitatea de concepție, abilitatea de a găsi și gestiona informația, talentul oratoric sau scriitoricesc, inventivitatea, spiritul novator, flexibilitatea și mobilitatea, atât mentală cât și fizică.

Tot ce întreprind Balanțele în aprilie 2016 vizează un singur scop: de a câștiga mai mulți bani. Și chiar vor câștiga. Dar cu stres și efort. În aprilie 2016 activitatea mentală a Balanțelor este intensă și solicitantă, cu riscul de a fi epuizantă. Sistemul nervos are nevoie de sprijin. Ar fi bine să dormi cât mai mult și să-ți aloci periodic câteva ore de răgaz, pe care să le împarți cu prietenii sau să le dedici activităților preferate. Este recomandat să iei suplimente cu magneziu și complexe de vitamine B, să bei ceaiuri calmante, să faci masaj, să asculți muzică de relaxare. Și să nu scapi sănătatea din ochi.

Citeste horoscopul lunii Aprilie 2016: zodia Scorpion

În aprilie 2016 sunt multe de spus despre relațiile Scorpionilor. Și sunt multe de spus în aceste relații. Cu Mercur aflat în casa cuplului Scorpionului, comunicarea este esențială. Iar asta, cu atât mai mult cu cât Mercur își va prelungi șederea în casa cuplului, aflându-se în ciclul retrogradării (retrograd între 28 aprilie și 22 mai). Unele subiecte vor fi întoarse pe toate fețele, altele vor fi scoase de la naftalină și repuse pe tapet, ba chiar vor fi abordate și subiecte sensibile. Cuvintele trebuie mânuite cu grijă, fiindcă de ele depinde apropierea sau răceala în cuplu, armonia sau discordia.

O altă caracteristică a lunii aprilie 2016 este impactul pe care-l au munca și/sau responsabilitățile asupra relației de cuplu a Scorpionilor. Este posibilă inclusiv o idila la locul de muncă. Cu Soarele și cu Venus în casa muncii Scorpionului, în aprilie 2016 satisfacțiile nu vor întârzia să apară. Soarele îți dă mai multă autoritate, mai multă libertate de acțiune și de decizie în câmpul tău de activitate, te scoate în evidență și îți aduce aprecieri. Venus îți face munca mai plăcută, sarcinile mai ușor de îndeplinit, relațiile de lucru mai agreabile. În aprilie 2016, colaborările Scorpionilor au mult de-a face cu informația, comunicarea, documentele și drumurile.

Munca este productivă, dar este important să știi să gestionezi banii câștigați. Finanțele sunt, de fapt, o temă proeminentă pentru Scorpioni în aprilie 2016. Simți nevoia să acționezi, să iei decizii financiare, sau poate că te zbați să rezolvi anumite probleme. Cântărește-ți acțiunile cu multă luare-aminte! Sănătatea Scorpionilor trebuie supravegheată. Aprilie 2016 este o lună potrivită pentru investigații și evaluări medicale, pentru demersuri menite să amelioreze ori să vindece o anumită afecțiune, pentru controale de rutină. Alimentația și igiena de viață pot fi și ele în atenția Scorpionilor. Și, fiindcă este implicată și Venus, luna aprilie 2016 se pretează foarte bine procedurilor cosmetice și de îngrijire corporală.

Citeste horoscopul lunii Aprilie 2016: zodia Sagetator

Cu Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, situat în casa a șasea solară, în aprilie 2016 există anumite restricții în funcționarea relației de cuplu. Probabil ca sunt de împărtășit responsabilități sau că îndatoririle profesionale limitează interacțiunile dintre parteneri. Sau poate că resimți un soi de subordonare față de cerințele/dorințele partenerului, care-ți știrbește sentimentul de libertate. Toate acestea sunt valabile mai ales pentru relațiile vechi, stabile, oficiale. Există însă un mare potențial afectiv și erotic, care se manifestă mai ales în iubirile incipiente, pasionale, libere de orice fel de obligații.

Cu Soarele și Venus în casa a cincea a Săgetătorului, plutește în aer un dor de dragoste și de aventură, ai o predispoziție amoroasă ce face posibilă apariția unei noi legături. Aprilie 2016 este o lună activă pentru Săgetători în plan profesional.Dinamicul și ambițiosul Marte se află în Săgetător, iar Mercur, stăpânul casei carierei Săgetătorului, se află în casa muncii Săgetătorului. Pe de o parte, ai ințiativă și poftă de acțiune; pe de altă parte, atingerea obiectivelor cere o muncă asiduă, disciplină și responsabilitate. Este posibil ca efortul intelectual, socotelile contabile, comunicarea sau drumurile să aibă un rol decisiv în evoluția profesională a Săgetătorilor în aprilie 2016.

Lunile aprilie și mai se anunță a fi luni de analiză și (re)evaluare a muncii. Vestea bună este că toate aceste procese contribuie la avansare, la creșterea prestigiului, la succes. Câștigurile lunii aprilie 2014 sunt peste medie, dar este necesar să eviți risipa, riscul și speculațiile. Șederea prelungită a lui Mercur în casa bolilor Săgetătorului în aprilie 2016 poate fi indiciul unei sensibilități la nivelul sistemului nervos, al aparatului respirator sau al membrelor, mai ales al brațelor și mâinilor. În același timp, această poziție a lui Mercur poate contribui la o mai bună informare cu privire la problemele tale de sănătate și, posibil, la efectuarea unei călătorii cu scop medical.

Citeste horoscopul lunii Aprilie 2016: zodia Capricorn

Aprilie 2016 este o lună interesantă pentru viata sentimentala a Capricornilor, cu tendințe complexe. Venus, planeta cuplului și a iubirii, se află într-un sector al horoscopului solar care imprimă o anume nevoie de intimitate și de siguranță emoțională. Căldura căminului și a familiei ar putea fi pentru Capricorni garanțiile dorite și suficiente ale confortului sentimental. Totuși, în casa dragostei Capricornului se află Mercur, într-un tranzit prelungit (6 aprilie – 13 iunie 2016) datorat ciclului retrogradării. Iar Mercur este o planetă a noului, a mișcării, a curiozității, a jocului. Într-o astfel de poziție, cel mai adesea Mercur induce o dorință de flirt, de experiment, de reîmprospătare a impulsului amoros. Abordarea este tinerească, adolescentină chiar, ușor instabilă. Un fel de… love for fun!

Este puțin probabil ca luna aprilie 2016 să aducă noi inițiative în cariera sau în afacerile Capricornilor. Se întrevede mai degrabă continuarea proiectelor și a activităților deja începute, folosind metode verificate, eficiente, sigure. Perioada este bună pentru consolidare, pentru relansare, pentru promovarea talentelor sau produselor deja existente sau consacrate. Calitățile care îi pot conduce pe Capricorni către succes în aprilie 2016 sunt creativitatea, inventivitatea și adaptabilitatea. În altă ordine de idei, poți avea unele realizări în domeniul imobiliarelor sau al investițiilor în bunuri casnice sau de folosință îndelungată.

Finanțele Capricornilor trebuie gestionate cu grijă în aprilie 2016, fiindcă robinetul prin care vin banii nu are un debit prea mare. Un ajutor din partea familiei sau a unui sponsor care dorește discreție ar putea surveni în decada a doua.Încerci să ții steagul sus, dar nu prea ești în cea mai bună formă. În aprilie 2016, stăpânul Capricornului, Saturn, este într-o casă defavorabilă și în vecinătatea dăunătoare a lui Marte. Această configurație amenință cu cronicizarea problemele medicale neglijate. E timpul să-ți resetezi prioritățile și să ai mai multă grijă de tine. Sportul, mișcarea în aer liber și câteva ore de relaxare în plus pe săptămână ar fi binevenite.

Citeste horoscopul lunii Aprilie 2016: zodia Varsator

Aprilie 2016 este o lună plină de freamăt în viața sentimentală a Vărsătorilor. Totul este în mișcare, totul implică interacțiune. Atât Venus, planeta iubirii, cât și Soarele, stăpânul casei relațiilor Vărsătorului, sunt în casa a treia solara. Asta înseamnă că drumurile și comunicarea sunt focarele în jurul cărora se concentrează cele mai semnificative evenimente ale lunii. S-ar putea să fie vorba de întâlniri sau plimbări romantice, de scurte escapade în doi prin împrejurimi sau de o călătorie motivată de sentimente. Discuțiile, declarațiile, schimburile de impresii și corespondența sunt excelente punți de legătură.

Preocupările intelectuale împărtășite pot și ele contribui la sudarea cuplului Vărsătorilor. Pe de altă parte, este posibil să se accentueze interesul pentru casă/locuință și copii. Marte, stăpânul casei carierei Vărsătorului, se află într-o casă promițătoare, dar în companie proastă (Saturn), iar pe 7 aprilie 2016 începe să retrogradeze. Așadar, deși ești pe calea cea bună, poți să întâlnești obstacole care-ți încetinesc ritmul sau să dai piept cu complicații sau schimbări de situație neașteptate.Aspectele distonante pe care Marte le face cu Jupiter și cu Neptun sugerează că exagerările și lipsa de disciplină pot, de asemeni, pune frână expansiunii profesionale, ba chiar te pot atinge inclusiv la buzunar.

De fapt, finanțele Vărsătorilor necesită strategii cât se poate de înțelepte în această perioadă. Mintea îți merge însă strună, fiind perfect adaptată pentru efort intelectual, idei și inițiative, iar pe partea de comunicare ești imbatabil(ă). Vărsătorii sunt într-o formă destul de bună în aprilie 2016. Au o rezistență fizică bună și un capital de energie satisfăcător, iar starea de spirit este încrezătoare și optimistă. Uneori, însă, te grăbești sau ai tendința de a risca, iar asta se poate solda cu incidente care te pot afecta inclusiv fizic. La fel excesele și neatenția.

Citeste horoscopul lunii Aprilie 2016: zodia Pesti

Cu Jupiter în casa cuplului Peștilor, șansa îți surâde până în septembrie 2016. Nevoile relaționale sunt mari, ai mult de dăruit, iar conjuncturile favorabile în plan sentimental sunt mai frecvente decât în alte perioade. În aprilie 2016, însă, se petrece un fenomen interesant: Mercur intră în casa a treia a Peștilor, unde va sta de două ori mai mult decât de obicei. Această configurație pune accent pe importanța comunicării pentru bunul mers al relației sau pentru aflarea perechii potrivite, prevestește discuții revelatoare, întâlniri și drumuri cu impact puternic asupra vieții sentimentale. Pe de altă parte, situarea lui Venus în casa banilor Peștilor arată fie o preocupare a cuplului pentru unele aspecte financiare, fie tendința de a face alegeri sentimentale influențate de rațiuni practice, materiale.

Luna aprilie 2016 și următoarele câteva săptămâni nu se anunță deloc ușoare pentru Pești în plan socio-profesional. În casa carierei și a statutului Peștilor se află două planete cu faimă proastă: Marte și Saturn. În astrologia tradițională, Marte aduce conflicte și lupte, iar Saturn aduce dificultăți, obstacole și întârzieri. Pe de altă parte, Saturn este un excepțional strateg, care, cu răbdare și perseverență, te ajută să construiești durabil, iar Marte este un ambițios răzbătător, care te sprijină să-ți croiești cu curaj drumul spre obiectivul vizat. Deci se poate. Și se poate mult – dar cu efort. Situația s-ar putea să devină mai complicată, să stagneze temporar sau să ia o întorsătură neașteptată după 17 aprilie 2016, când Marte retrogradează.

Luna aprilie 2016 este însă productivă pentru Pești în plan financiar. Aflat în Fecioară, Jupiter, stăpânul tradițional al Peștilor, este încolțit de Marte și Saturn (aflați în Săgetător) și de Neptun (în Pești). Combinația e dificilă și pune multă presiune asupra ta. Starea de spirit a Peștilor nu e grozavă. Simți că nu ai libertate de mișcare, te zbați cu responsabilități, greutăți, lipsă de continuitate. Psihic nu prea ești în formă și trebuie să ai grijă, fiindcă acest lucru poate antrena tot felul de dezechilibre fizice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =