Horoscopul zilei de 04.01.2014

Snapshot 2014-12-19 20-46-33 copy 2

 

Berbec Dimineata aveti succes in afaceri, fiind favorizate si intalnirile cu prietenii. Va recomandam sa va organizati munca astfel incat sa nu neglijati problemele partenerului de viata.

Taur Se pare ca nu aveti timp sa va trageti sufletul, insa hotararea si autodisciplina va ajuta sa terminati tot ce v-ati propus.

Gemeni Este un moment favorabil pentru a incepe o activitate noua si a va asuma noi responsabilitati. Puteti avea succes in activitati intelectuale si aveti ocazia sa va afirmati in societate.

Rac Dimineata sunteti hotarat sa va ordonati ideile si sa demarati o afacere impreuna cu un prieten. Va sfatuim sa acceptati sfaturile unei femei si ajutorul partenerului de viata.

Leu Reusiti sa va redresati bugetul cu ajutorul unei sume considerabile, pe care o primiti la serviciu. Puteti sa va faceti planuri pentru o calatorie in interes propriu si planuri de investitii pe termen lung.

Fecioara Va cumparati un obiect de valoare, cu ajutorul unei rude apropiate. La serviciu, sefii va apreciaza rezultatele, mai ales dupa ce reusiti sa rezolvati o problema delicata.

Balanta Sunteti foarte hotarat si reusiti sa terminati cu bine o activitate importanta, inceputa zilele trecute. Este momentul sa culegeti roadele muncii depuse in ultima vreme. Nu este exclus sa obtineti avantaje materiale si sa va afirmati in societate.

Scorpion Sunteti ambitios, iar asta se simte atat in activitatea profesionala, cat si in relatiile parteneriale. Aveti posibilitatea rezolvati usor problemele de serviciu si de acasa.

Sagetator Aprecierile sefilor va pot atrage invidia colegilor. Partenerul de viata va reproseaza ca va preocupa prea mult problemele de serviciu.

Capricorn Increderea in propriile forte va stimuleaza spiritul de initiativa. Aveti calitati de bun organizator si se pare ca nimic nu poate sa va stea in cale.

Varsator Aveti ocazia sa faceti pasi importanti in afaceri si in societate. Dimineata aveti ocazia sa incheiati un contract avantajos. Inarmati-va cu rabdare, pentru ca rezultatele se vor vedea mai tarziu.

Pesti Sefii va recunosc competenta, dar sa nu va asteptati la aprecierea colegiilor! Nu este recomandabil sa spuneti chiar tot ce ganditi! Cei din jur nu vor fi incantati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 77 = 86