Horoscopul zilei de 07.08.2014

svalbard-1

BERBEC
O buna parte din zi ai putea sa o dedici unui mod activ de relaxare, gasind modalitati noi de a-ti exprima ideile tale, dar intr-o maniera ludica. Desi atentia iti va reveni totusi catre sectorul carierei, nu este o zi potrivita pentru demararea unor noi proiecte dar este important sa tii totusi cont de semnalele intuitive si sa investighezi suplimentar in legatura cu asociatii de afaceri.

TAUR
Atat in relatia cu partenerul de cuplu cat si in ceea ce priveste asumarea responsabilitatilor legate de propriul camin esti implicat activ si poti face fata tuturor provocarilor. Totusi, trebuie sa tii cont de o oarecare doza de subiectivism. Partea a doua a zilei este mai curand favorabila studiului sustinut intr-un domeniu pe care deja l-ai experimentat.

GEMENI
Astazi esti ambitios in tot ceea ce tine de felul cum te prezinti, mai ales la locul de munca, dar este posibil sa nu ai tocmai o imagine reala a situatiilor in care esti implicat.
Agitatia mentala si multitudinea de contacte sociale sunt caracteristice pentru ziua de azi, insa la final, pragmatismul legat de aspectele financiare va prima. Totusi, nu initia nicio afacere importanta.

RAC
Cum ai destula energie si cel mai probabil nu prea te poti concentra asupra unor activitati minutioase, ai putea sa incepi un program dinamic de exercitii fizice, eventual in aer liber, cu scopul imbunatatirii conditiei fizice. Seara dedic-o discutarii si stabilirii unor strategii pe termen lung alaturi de partenerul tau de viata sau intentiilor de oficializare a relatiei.

LEU
Desi poate vei avea indoieli privind capacitatea ta de a gestiona intr-un mod eficient responsabilitatile legate de familie, nu este cazul sa te tensionezi suplimentar sau sa te cramponezi de anumite puncte de vedere. Buna organizare va aduce rezultate bune la serviciu, singurul inconvenient fiind faptul ca te poti refugia prea mult in munca, in dauna celor dragi.

FECIOARA
Energia mentala puternica pe care o poti experimenta astazi ai putea sa o dirijezi catre actiuni cu scop meditativ sau catre a filosofa, intr-un cadru familiar, dar nu neaparat in intimitatea caminului personal. La serviciu pari a avea mai mult randament in actiunile tale spre sfarsitul zilei, dar nu-ti propune sa incepi ceva nou, doar rezolva chestiunile de rutina.

BALANTA
Ambitiile legate de strategiile tale de viitor te pot face sa fi mai putin maleabil si mai fixist in opinii, chiar daca esti constient ca trebuie sa ai cat mai multe intalniri in agenda.
Desi vei schimba multe impresii, nu este insa o zi potrivita pentru a lua hotarari, asa ca incearca sa aloci mai mult timp familiei si treburilor organizatorice, mai ales in partea a doua a zilei.

SCORPION
Cariera este posibil sa te stimuleze sa dai ce ai mai bun din tine, dar mai degraba de teama de a nu te ridica la inaltimea asteptarilor tale. Totusi, ar trebui sa iei in calcul capacitatea de a fi obiectiv privind acest subiect si sa incerci sa fi mai relaxat. Intalnirile de afaceri si dialogurile care au o miza pragmatica nu au sanse sa dea prea mari rezultate, deci nu iti seta asteptari ridicate.

SAGETATOR
Astazi ar fi indicat sa nu te lasi intimidat in exprimarea cu convingere a viziunii personale, deoarece ai capacitatea de face fata cu succes oricaror provocari de natura intelectuala. Nu e insa obligatoriu ca toata lumea sa-ti impartaseasca punctul de vedere si nu ar trebui sa te lasi afectat prea tare. Daca te decizi sa cumperi astazi ceva, investeste in obiecte durabile.

CAPRICORN
Desi poate nu ai suficienta incredere, totusi o buna atentie la detalii si la aspecte mai putin vizibile te provoaca sa-ti revizuiesti eficient planurile de viitor dar si viabilitatea lor financiara. Atitudinea pragmatica tinde sa castige teren odata cu cea de a doua parte a zilei cand te poti concentra mai bine pe domeniile care au legatura cu pozitia ta in societate.

VARSATOR
In relatiile tale care presupun parteneriate importante pentru statutul tau este posibil sa fi usor tensionat de teama de a nu face erori, dar tocmai acest scepticism iti este de folos pentru a nu lua decizii pripite. Activitatea intensa de socializare te poate lasa spre sfarsitul zilei fara o cantiate de energie prea mare, de aceea, nu uita sa acorzi importanta timpului dedicat odihnei.

PESTI
Faptul ca poti intelege mai usor natura umana te face capabil sa fi un bun consilier pentru cei ce au nevoie de un sfat sau de o solutie functionala. Doresti ca munca ta sa fie vizibila si apreciata si desi tu ai formata deja o anume parere, e nevoie sa accepti si felul cum te percep altii. In a doua parte a zilei devii mai atent la validitatea planurilor tale privind viitorul, dar nu lua inca decizii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 8 = 16