Horoscopul zilei de 10.09.2014

10550851_10152506289961293_3507857885565746765_n

BERBEC
Ai parte de multa energie, dar aceasta trebuie folosita constructiv in loc de a lua decizii bazate pe impulsuri de moment, avand rabdare pentru a clarifica situatia de la locul de munca dar si relatia cu colegii. Chiar daca nu-ti scapa nimic, evita sa spui o transant. Nu te baza prea mult pe promisiuni neonorate inca, mai ales daca urmaresti o noua specializare sau o alta forma de studiu aprofundat.

TAUR
Chiar daca astazi nu esti atat de vizibil in sfera sociala, asta nu inseamna ca nu te ocupi intens de aspectele esentiale ale vietii tale, acordand atentie in special anumitor conceptii invechite si deciziilor de natura financiara. Important este sa ai curaj sa treci peste eventuale temeri, tinand cont cont de intuitie, in deosebi in privinta chestiunilor amoroase sau legate de copii.
GEMENI
Nici prietenilor, nici persoanei iubite nu le vine astazi usor sa-ti inteleaga deciziile contrare, uneori radicale, care implica frecvent si zona finantelor sau afacerile comune. Recomandat ar fi sa te feresti de a lasa totul in urma cu prea mare lejeritate, inainte de a realiza ca nu mai e cale de intoarcere. Perceptiile care privesc cariera si situatia din familie pot fi usor distorsionate, avand nevoie de clarificari.

RAC
Cariera si imaginea publica te preocupa intens, dar se pare ca nu esti pe deplin impacat cu faptul ca acorzi mai putina atentie familiei, desi situatia financiara este pe un trend ascendent. Totusi, tensiunile emotionale nu sunt benefice relatiei parteneriale, acum fiind greu sa faci fata prea multor constangeri, asa ca abordeaza cu rabdare si multa sinceritate orice dialog in familie.

LEU
Poate incerci sa ajungi la un acord cu toata lumea, dar dorinta de a incerca ceva nou, de a te dezvolta in alt domeniu, poate chiar in alt loc, este destul de puternica incat sa te provoace sa-ti schimbi cumva rutina sau mediul de lucru. Parcurge cu rabdare toate etapele care sunt necesare si nu neglija aspectele financiare care pot acum sa fie prezentate intr-o maniera ambigua.

FECIOARA
Atat relatia cu partenerul de cuplu cat si atitudinea fata de bani trebuie tratate cu un maxim de atentie si seriozitate, nelasand loc pentru iluzionare sau pentru neclaritati, chiar daca esti puternic implicat din punct de vedere emotional. Cauta sa abordezi cat mai practic orice situatie, fiind concis si consecvent in actiunile dar si in opiniile tale. Astfel, ai sanse mari sa treci peste situatiile tensionate.

BALANTA
Astazi tolerezi cu greu constrangerile venite din partea familiei, nevoia de independenta manifestandu-se puternic inclusiv in relatia cu partenerul de cuplu, putandu-l surprinde cu o decizie de a iesi in oras cu prietenii tai interesanti, fara compania acestuia. Tentatia de a face excese iti poate periclita o dieta sau un anume tratament, asa ca fii atent pana unde te aventurezi.

SCORPION
Cauta ca astazi sa-ti canalizezi energia catre activitati sportive decat sa dai curs unor confruntari verbale atat cu colegii de munca cat si cu prietenii. Daca te concentrezi asupra demersurilor de a-ti pune planurile in practica, adopta un program bine etapizat care sa-si dovedeasca fiabilitatea la momentul oportun. In amor, nu are rost sa te autoiluzionezi in lipsa unor perspective concret conturate.

SAGETATOR
Daca stai sa cantaresti prea mult decizia de a-ti urma un vis mai vechi, ai sanse sa ratezi un moment favorabil. Profita de entuziasmul de acum pentru a ajunge la un alt nivel de cunoastere si de manifestare al unui talent personal. Ai astfel ocazia sa-ti schimbi cariera dar si sursele de venit, insa mai intai ai nevoie sa-ti clarifici toate detaliile strategice, sa calculezi riscuri, nesarind peste etape.

CAPRICORN
Astazi te poti ocupa cu mult spor de activitati care tin de camin sau chiar gasi resurse pentru a cumpara o locuinta, insa provocarea va fi sa decizi ce anume sa asculti, ratiunea sau ce-ti spune inima. Cunostintele necesare pentru a putea da viata unor planuri solide de viitor se pot dobandi acum mai usor, dar trebuie sa fi constient de posibilitatile tale dar si ca poti scoate maximul dintr-o situatie.

VARSATOR
Nu te grabi sa tragi concluzii si nici sa actionezi inainte de a sti cu cine ai de-a face si fara a avea toate datele problemei, mai ales daca se pune problema banilor. Daca esti atent, intuitia te poate ghida cu folos. Se anunta o zi destul de incarcata cu drumuri si diverse intalniri, ocazie cu care iti poti motiva partenerii, fara a ceda totusi tentatiei de a te lasa condus de impulsivitate.

PESTI
Daca in ceea ce priveste finantele esti plin de initiativa, fiind capabil sa-ti schimbi radical planurile si motivat sa muncesti suplimentar, in sfera relationala ar fi nevoie de mai multa prudenta pentru a avea o imagine cat mai aproape de realitate si astfel evita posibile dezamagiri. Relatia de incredere trebuie construita pas cu pas, acest lucru insemnand si deschiderea catre alte conceptii de viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 4 = 8