Horoscopul zilei de 11.09.2014

10599541_10152552143556293_313912729933598054_n

BERBEC
Cu Luna aflata in propriul semn azi poti avea o zi destul de agitata, traversand diverse stari de dispozitie, mai ales daca simti ca nu ai parte de suficiente provocari. La serviciu, e important sa te concentrezi pe ceea ce ai de finalizat, sa-ti urmezi perseverent scopurile care presupun gasirea de noi resurse si o buna gestionare a celor existente. In plus, vei sti sa-ti promovezi bine calitatile.

TAUR
Acorda-ti putin timp pentru a fi receptiv la ceea ce incearca sa-ti transmita intuitia si la visele ce ti le amintesti de dimineata. In domeniul relatiilor afective devii interesat de aspectele concrete, tinzand sa pui accent pe valorile traditionale si pe asumarea responsabilitatilor din cuplu. Buna colaborare cu colegii iti poate mari increderea personala, facandu-te sa te simti confortabil.
GEMENI
Ziua se anunta mai degraba favorabila intalnirilor cu prietenii decat demararii de noi planuri, desi nu s-ar parea ca duci lipsa de energie. Schimburile de idei sunt binevenite, avand ocazia sa afli ceva nou dar sa-ti folosesti la randul tau cunostintele in scopuri benefice comunitatii. Acasa, actiunile care presupun multa atentie si o anume rutina, nu par sa te dezarmeze asa de usor.

RAC
Cum astazi Luna, stapana semnului tau, se afla in sectorul statutului social, si motivatiile tale personale nu pot fi trecute atat de usor cu vederea de catre cei din jur. Axeaza-te insa pe rezultate, nu pe initierea de noi proiecte, chiar daca ai idei si mult entuziasm. Exprimarea concisa, la obiect, ar trebui sa ajute la depasirea obstacolelor in sfera relationala, respectul reciproc avand intaietate.

LEU
Astazi este o zi potrivita aprofundarii unor domenii care-ti permit largirea ariei de cunoastere dar si impartasirii informatiilor sau invataturilor acumulate unor persoane care iti solicita indrumarea. Resursele materiale par a fi analizate si gestionate cu mult discernamant, mai ales pentru actiuni legate de camin sau ajutorarea unei persoane mai in varsta din familie.

FECIOARA
Banii sunt subiectul principal care te preocupa astazi, putand oscila in luarea unei decizii privind acordarea unui ajutor de natura financiara sau implicarea intr-un parteneriat de afaceri. Cel mai bine ar fi sa-ti urmezi intuitia, chiar daca azi nu iei nicio hotarare. E recomandata adoptarea unui stil de exprimare concis, fara prea multe artificii si rabdarea de a acumula incet dar sigur informatii utile.

BALANTA
Acordarea unei atentii sporite relatiei cu partenerul de cuplu poate fi o prioritate pentru tine astazi iar dialogul si gasirea unui compromis par sa fie modalitatile optime de a concepe cele mai bune planuri de viitor. Desi poate mai retras din zona sociala, te concentrezi bine pe identificarea aspectelor pe care trebuie sa le scoti la iveala si pe consolidarea valorii personale.

SCORPION
Cum probabil esti determinat sa-ti atingi scopurile, vei prefera calea arida dar verificata, profitand insa de orice oportunitate ivita in cercul tau social. Capacitatea de a face conexiuni intuitive iti va fi de ajutor. Totusi, sunt recomandate perioade de relaxare, chiar daca esti nerabdator sa vezi rezultatele muncii tale, riscand altfel sa te alegi cu dureri de cap, la propriu.

SAGETATOR
Petrecerea timpului alaturi de copii dar si canalizarea energiei catre o activitate placuta, gen hobby, pot fi solutii bune de relaxare si detensionare de stresul acumulat. Dialogul cu prietenii tai iti poate facilita accesul la informatii utile, asa ca nu ezita sa te alaturi acestora in dezbateri de idei. In cariera, este important sa-ti constientizezi limitele dar si capacitatea de a-ti folosi la maxim potentialul.

CAPRICORN
Respectul pentru persoanele cu autoritate si cu principii etice reprezinta reperul de care tii cont atunci cand alegi sa sa-ti construiesti strategia de viitor sau iti triezi cercul de prieteni. Nu trebuie insa sa uiti de necesitatea unei bune capacitati de negociere, mai ales daca urmaresti un parteneriat de afaceri. Familia iti solicita si ea prezenta, asa ca fa-ti timp si pentru activitati alaturi de cei dragi.

VARSATOR
Domeniul studiilor dar si al deplasarilor este astazi destul de bine aspectat astfel incat sa fii motivat sa actionezi in aceasta directie si sa-ti doresti stabilirea de parteneriate, eventual cu persoane straine sau aflate in alte arii geografice. Mai ales in afaceri, e de preferat sa-ti continui atitudinea prudenta, verificand in detaliu orice neclaritate, dar fara sa te abati de la scopurile tale.

PESTI
Ai fi recomandat sa ai alaturi parteneri stabili, care nu se abat de la intelegerile facute si impreuna cu care simti ca poti face progrese palpabile. Sunt sanse bune sa fie asa, dar si tu trebuie sa stii ce vrei. Exista tendinta de a actiona impulsiv in ceea ce priveste gestionarea banilor, asa ca incearca sa nu te lansezi astazi in actiuni speculative inainte de a cantari bine situatia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × = 12