Horoscopul zilei de 13.08.2014

alpi-italia

BERBEC
Astazi, ar fi potrivit sa acorzi timp meditatiei si relaxarii dar te poti folosi, mai ales in prima jumatate a zilei, si de capacitatea ta intuitiva pentru a gasi solutii la unele chestiuni financiare. Dupa orele amiezei, energia ta va fi pe un trend ascendent, neincetand sa-i surprinzi in mod placut pe cei din jur cu pofta ta viata si cu manifestarile inflacarate de afectiune.

TAUR
Activitatile ce au un scop caritabil dar si acordarea de ajutor unui prieten bun pot da un sens zilei de astazi, cu conditia sa nu incerci sa stabilesti planuri prea exacte de viitor. Permite-ti o zi mai lejera, inclusiv din punct de vedere fizic si pune accent pe relatiile cu cei din familie. Sustinerea acestora precum si deciziile luate impreuna pot fi astazi un real motiv de mandrie.

GEMENI
Daca o buna parte din zi poti simti ca nu e prea usor sa mentii o directie clara a carierei tale, odata cu schimbarea de vibratie a Lunii, increderea si buna dispozitie revin la normal. Astfel, in ultima parte a zilei, ai ocazia sa atragi priviri admirative in cercurile sociale in care activezi vis-a vis de felul cum alegi sa porti o discutie sau prin modul optimist de a vedea viitorul.

RAC
Ziua de astazi o vei petrece cu gandul mai mult la vacanta sau macar incercand sa evadezi cumva din ritmul cotidian, chiar si cu ajutorul unei lecturi captivante. Insa dupa orele amiezei iti poti concentra din nou fortele pentru a gasi adepti la planurile tale si a pune la punct diverse strategii care au ca scop imbunatatirea veniturilor, deci ai grija sa-ti dozezi intelept energia.

LEU
Energiile acestei zile sunt schimbatoare dar ai suficienta putere sa te mobilizezi pentru a trece, mai ales in prima jumatate a zilei, peste cateva momente de anxietati sau emotii mai greu de gestionat. Iti vei putea manifesta nestingherit dorinta de a straluci si de a capta atentia celor din jur alegand sa iesi mai mult in societate si cautand sa intalnesti oameni cat mai interesanti.

FECIOARA
Inclinatia catre o dispozitie romantica dar si neclaritatile de ordin emotional pot caracteriza astazi relatiile tale parteneriale, de aceea nu te grabi sa tragi concluzii. Capacitatea ta intuitiva ar trebui sa-ti fie un aliat de nadejde, mai ales in chestiuni amoroase dar si in cele legate de domeniul afacerilor, care din diverse motive raman ascunse de ochii celorlalti.

BALANTA
Rutina zilnica nu pare sa-ti fie astazi pe plac, abordand relatiile cu colegii dar si responsabilitatile intr-o maniera idealista. Daca ai ocazia, incearca sa te relaxezi, beneficiind de remediile unor bai sau de orice contact terapeutic cu apa. In partea a doua a zilei, poti miza cu incredere pe sustinerea planurilor tale ambitioase din partea unei persoane importante.

SCORPION
Desi nu vei duce lipsa de inspiratie, demersurile creative sunt mai dificil de concretizat astazi, de aceea ar fi recomandat sa-ti pastrezi ideile pentru ocazii favorabile. Dupa amiaza, odata cu schimbarea de vibratie a Lunii, revine si atentia ta catre locul de munca dar mai ales catre sectorul carierei. Astfel, te mobilizezi si-ti regasesti optimismul ca vei gasi solutii la orice tip de probleme.

SAGETATOR
Mai retras catre zona ta de confort si eventual inconjurat de cei din familie, astazi ar fi indicat sa nu-ti risipesti energia in prea multe directii pentru ca vei avea din plin nevoie de aceasta in cel de al doilea interval al zilei, cand poti sa pleci intr-o mult asteptata vacanta. Entuziasmul, dorinta de a te bucura din plin de viata dar si de oamenii dragi iti promit clipe frumoase.

CAPRICORN
Discutiile care par sa nu duca la vreun rezultat concret dar si scurtele deplasari pe care vei fi nevoit sa le onorezi te vor face sa-ti doresti mai mult compania familiei si linistea propriul camin. Astfel, odata adunati, poti prelua initiativa si mobiliza pe toata lumea sa gasiti o solutie la o chestiune care tine de o mostenire sau de alte bunuri pe care le ai in comun cu familia.

VARSATOR
Deciziile care privesc finantele, ar fi recomandat sa le lasi pentru o alta zi, astazi fiind predispus sa te lasi influentat de emotii si sa nu evaluezi in mod realist situatiile. Daca vrei sa cuceresti persoana iubita, profita de energia pozitiva din a doua parte a zilei pentru a-i da intalnire si a-ti folosi tot arsenalul verbal de seductie, convingand-o de sentimentele tale inflacarate.

PESTI
Starea de visare ce caracterizeaza o buna parte din zi precum si dorinta de a fi doar cu gandurile tale nu-ti sunt tocmai straine, dar e important sa-ti refaci fortele pentru a te ocupa inclusiv de aspectele practice ale existentei care sunt legate de gasirea unor surse de venit, posibil dintr-o activitate de tip artistic. Ai parte de sustinerea colaboratorilor in privinta initiativelor personale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4