Horoscopul zilei de 13.10.2013

10553330_10152506070586293_5836341447539907005_n

BERBEC
Se intrezaresc dialoguri multiple cu persoanele din anturajul apropiat. Daca ai de realizat documente oficiale, de luat decizii majore sau de particpat la discutii profesionale publice, mai intai pregateste-te pe indelte, eventual apeland la sfaturile unui specialist in domeniu. Mentalul iti este rascolit si foarte usor poti gresi.

TAUR
Sunt posibile castiguri materiale din munca desfasurata la serviciu. Exista o mare discrepanta intre eforturile despuse in ultima vreme si plata obtinuta. Recomandabil este sa iti dozezi activitatea, astfel incat sa eviti suprasolicitarea. Energia vitala este fluctuanta, de aceea fii prudent. Spre seara plimba-te printr-un magazin preferat si ofera-ti niscai mofturi.
GEMENI
Sunt momente bune pentru a-ti trasa noi directii de viitor. Mai ales in relatiile sentimentale se pare ca ai multe de lamurit. In primul rand, gandeste-te pe indelete ce anume vrei in sectorul amoros si apoi actioneaza. Astazi iti poti permite sa stai mai mult cu cei dragi si sa le asculti sfaturile, ideile, doleantele.
RAC
Ziua este favorabila odihnei si dialogului interior. Posibil sa apara conflicte in relatiile de serviciu, pentru ca te implici prea putin in activitatile profesionale. Selecteaza-ti prioritatile si fereste-te de explicatii inutile. Dupa-amiaza te vei simti mai bine. Cineva din familie iti poate oferi sfaturi bune vizavi de locul tau de munca.

LEU
Se pare ca ai multi sustinatori printre colegii de serviciu sau printre persoanele din anturajul apropiat. Acest fapt poate aduce neplaceri in relatiile sentimentale. Fii prudent si aranjeaza-ti programul zilei astfel incat sa petreci suficient timp si cu cei dragi. Ai in vedere si faptul ca orice tip de comunicare este distorsionat.

FECIOARA
Saptamana debuteaza cu multa forfota in sfera profesionala. Relationarea cu sefii sau cu reprezentantii unor institutii oficiale este deficitara. Fii prudent si aelege-ti cu grija vorbele si gesturile publice. Datorita aspectelor financiare nemultumitoare de pe urma activitatii desfasurate la locul de munca, foarte usor se poate ajunge la discutii aprinse.

BALANTA
Este o zi buna pentru demersuri specifice calatoriilor sau planificarii unui program de instruire personala si profesionala. Poate fi vorba despre reluarea unor astfel de demersuri, care stagneaza de ceva vreme. Bine este sa nu fortezi nota si sa fii prudent daca este nevoie de semnarea unor documente care te implica pe termen lung.

SCORPION
Concentreaza-ti eforturile pentru a rezolva astazi cat mai multe datorii restante, fie ca este vorba despre achitarea unor servicii, facturi, taxe, fie ca este vorba despre datorii in bunuri materiale catre cunoscuti. Sunt posibile incurcaturi in documente si dialoguri surde. Ai rabdare atat cu tine, cat si cu ceilalti.

SAGETATOR
Relatiile parteneriale sunt tensionate. Fie ca este vorba despre colaboratorii profesionali, fie despre partenerul de viata, tu esti cel care provoaca frecvent. Controleaza-ti reactiile si fii mai intelegator cu ceilalti. Prietenii iti pot da sfaturi utile in ceea ce priveste sectorul partenerial. Totusi ar fi bine sa tii cont si de indemnurile sufletului tau.
CAPRICORN
Saptamana debuteaza cu multa activitate la locul de munca. S-ar putea sa fii nevoit sa reiei unele sarcini de lucru, abordate mai demult, dar care, fie au fost finalizate partial, fie incorect. Relatiile colegiale lasa mult de dorit, de aceea ocupa-te pe cat posibil singur de ceea ce ai de facut. Un sef te va ajuta suficient, cand te astepti mai putin.

VARSATOR
Relatiile sentimentale sunt umbrite astazi. Foarte usor de la nimicuri se poate ajunge la conflicte pe termen lung. Recomandabil este sa stai de vorba cu cei dragi si sa le asculti pe indelete povestirile. In a doua parte a zilei, ofera-le o surpriza organizand o iesire in oras, o cina festiva sau o invitatie la un spectacol de teatru.

PESTI
Ai succes astazi la treburi gospodaresti si la discutii cu membrii familiei. In primul rand se pot lamuri chestiunile banesti comune, care vizeaza bunurile patrimoniale sau cheltuielile cu intretinerea casei sau a unui membru al famililei aflat in nevoie. Se recomanda prudenta, atat in vorbe, cat si in fapte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 64 = 66