Horoscopul zilei de 14.07.2014

1920309_674249619293581_680010202_n

Horoscop zilnic berbec Luni 14 iulie 2014
Aceasta zi poate fi foarte stresanta pentru majoritatea Berbecilor, dar poate fi descrisa ca fiind nepotrivita. Indatoririle in domeniul privat vor creste.

Horoscop zilnic taur Luni 14 iulie 2014
Relatiile pe care le faceti in timpul acestei zile vor fi foarte durabile si importante pentru viitorul dvs. Sanatatea dvs necesita atentie – aveti nevoie de un sport relaxant si dieta.

Horoscop zilnic gemeni Luni 14 iulie 2014
In parteneriatele cu multi dintre oamenii de afaceri vor aparea tensiuni puternice si conflicte, care, in multe cazuri, pot duce la scandaluri. In aceste cazuri, de obicei, o parte se simt manipulati si dependenti de altii.

Horoscop zilnic rac Luni 14 iulie 2014
Vi se deschid noi orizonturi profesionale. Nu asteptati si alegeti propunerile cele mai promitatoare. In plan financiar veti avea in curand posibilitatea de a obtine din nou rezultate din propriile forte, in ciuda dificultatilor serioase.

Horoscop zilnic leu Luni 14 iulie 2014
Astazi va trebui sa nu stati prea mult pe ganduri atunci cand faceti alegeri. Vi se deschid multe usi, dar totul depinde de promtitudine. Cu banii stati bine, chiar daca exista unele probleme.

Horoscop zilnic fecioara Luni 14 iulie 2014
Astazi, majoritatea fecioarelor vor avea de rezolvat multe probleme legate de afaceri si gestionarea cu succes a responsabilitatilor depinde de atitudinea dvs. Pentru cea mai mare a reprezentantilor, ziua de azi este pozitiva, in ciuda rezolvarii obiectivelor. Sanatatea este stabila.

Horoscop zilnic balanta Luni 14 iulie 2014
O persoana interesanta va perturba ritmul in viata dvs si va va schimba modul de gandire. Este o perioada in care vor urma schimbari una dupa alta.

Horoscop zilnic scorpion Luni 14 iulie 2014
Trebuie sa ganditi cu atentie alegerea pe care trebuie sa o faceti. Fiti mai toleranti in aceasta perioada de timp. Este posibil sa va confruntati cu o situatie pe care sa nu o puteti controla.

Horoscop zilnic sagetator Luni 14 iulie 2014
Astazi veniturile dvs vor creste, mai ales pentru cei care sunt angajati in comert. Aceia dintre dvs care lucreaza la birou, trebuie sa aiba grija la documente.

Horoscop zilnic capricorn Luni 14 iulie 2014
Vibratiile cosmice provenite din pozitia planetelor va spori farmecul si magnetismul dvs, si va atrage cu usurinta atentia si simpatia altora.

Horoscop zilnic varsator Luni 14 iulie 2014
La domiciliu nu aveti treburi de facut, insa incercati sa va ajutati partenerul sa indeplineasca o sarcina. Puteti petrece o seara romantica alaturi de el. Daca aveti nevoie sa faceti un compromis, faceti-l sa fie de asa natura incat sa lase loc pentru raspuns.

Horoscop zilnic pesti Luni 14 iulie 2014
Petreceti o zi plina de momente placute alaturi de familie. Aveti nevoie sa va faceti mai mult timp pentru dvs, deoarece in ultima vreme ati fost prea ocupati din punct de vedere profesional.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + = 17