Horoscopul zilei de 14.10.2014

85432085

Berbec
Sunt asigurate clipele frumoase si momentele de calitate petrecute alaturi de prieteni si de cei cu care impartasesti aceleasi idealuri. Surprize placute din partea persoanei iubite se anunta, astazi. Sau daruri. O zi in care popularitatea ta creste si laudele nu inceteaza sa apara. Fii, totusi, atent in vorbele cui alegi sa te increzi.

Taur
Desi sunt posibile mici probleme de comunicare, se poate spune, totusi, ca lucrurile merg destul de bine, mai ales la locul de munca. Nu te ingrijora daca atributiunile pe care le ai te depasesc, ca volum de munca; vei gasi acele izvoare de energie de care ai nevoie pentru a te putea descurca. Daca este cazul, reorganizeaza programul copiilor tai. Evita sa apleci urechea la vorbele rele auzite.

Gemeni
Atunci cand iti relaxezi mintea si alegi sa nu te mai pierzi in itele tesute din gandurile pe care le ai, gasesti toate raspunsurile de care ai nevoie. Ori, ziua de astazi este perfecta pentru a te simti bine, pentru bucurie si pentru voie buna. La ce folos sa te chinui a gasi solutii pentru probleme inexistente?

Rac
Alege sa privesti partea buna a lucrurilor, ori de cate ori intalnesti o situatie stresanta, astazi. Ai toate resursele neesare pentru a evita certurile si neintelegerile, practic, trebuie doar sa iti pastrezi calmul. Nu uita ca actiunile tale au efecte majore, astazi, asupra unei multimi mari de oameni, chiar daca pe moment nu realizezi acest lucru. Ca atare, ia aminte la imaginea de ansamblu.

Leu
Esti perceput drept un om indulgent dar si demn, in acelsi timp, mandru de propria-ti persoana. O zi in care dai dovada de intelegere si toleranta, fiind ingaduitor fata de cei din jur – fata de cei din familie, mai degraba. Foloseste-ti simtul umorului atunci cand raspunzi provocarilor si nu uita sa te bucuri de viata pe care o ai, asa cum este ea.

Fecioara
Se pare ca (astazi, cel putin) vei reusi sa castigi prin intermediul persoanei de langa tine, fie ca este vorba despre persoana iubita, fie ca este vorba despre cei cu care esti asociat. Va trebui, insa, sa te asiguri ca tot ceea ce astazi intra in contul tau, acolo va si ramane, deoarece tentatia de a-ti cheltui mare parte din resursele de care dispui este mare si ocaziile de a face acest lucru dese.

Balanta
Sfaturile prietenilor tai ar trebui sa fie exact acele imbolduri de care ai nevoie, astazi. Protectia Divina se vede cu ochiul liber in jurul tau, asemeni unui halou din care scanteiaza curcubee. Ziua de astazi este una cu adevarat speciala, pentru tine. Redefineste-ti standardele, punandu-te pe primul loc, macar pentru o scurta perioada de timp. Daca tu esti fericit, si cei din jurul tau vor fi la fel.

Scorpion
In cazul in care iti doreai sa avansezi in cariera, astazi vei descoperi si modalitatea de a o face, intalnind si oportunitatea necesara. Se pare ca si atragi acel gen de oameni de care ai nevoie pentru a-ti indeplini misiunea personala. Este o zi extrem de importanta pentru tine, din acest punct de vedere, insa numai de tine depinde cum alegi sa o fructifici.

Sagetator
Distractia este pe primul an pentru tine, astazi. Si tot acum alegi sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva mult prea elevata pentru ca oamenii de rand cu care ai de-a face sa o poata intelege. Ca atare, este necesar sa te exprimi intr-o asemenea maniera incat sa fii inteles de catre toti cei cu care interactionezi.

Capricorn
Ai abilitatea de a spune ceea ce trebuie exact atunci cand trebuie. Ca atare, daca trebuie sa fii generos, alege sa fii, iar daca trebuie sa ii sustii pe cei care au nevoie de o vorba buna, alege sa le oferi sfaturile tale fara a astepta multumiri sau recunostinta, in schimb. Este o zi in care ar fi bine daca ai da de la tine, deoarece ceea ce astazi oferi, inzecit se va intoarce catre tine.

Varsator
Se poate ca ajutorul de care ai nevoie sa fie venit prin intermediul unor persoane de alta nationalitate sau straine de cultura (si natura) ta. Este posibil sa primesti fondurile de care aveai nevoie pentru a-ti pune planurile in aplicare, inca din primele ore ale zilei. Nu-ti neglija sanatatea, insa, in special eventualele probleme legate de stomac, piept, oase, dinti, piele, par si unghii.

Pesti
Chiar daca este o zi in care ai foarte mult de munca si te poti simti extenuat inainte de a se termina programul de lucru, aminteste-ti ca sansele de a fi promovat sunt crescute, iar de rezultatele pe care astazi le ai depinde felul in care vei fi privit de catre cei cu care colaborezi sau pentru care lucrezi. Nu-ti pierde nici increderea, nici optimismul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =