Horoscopul zilei de 16.07.2014

10468684_714624521920299_4059263298789019288_n

Horoscop zilnic berbec Miercuri 16 iulie 2014
Astazi, cea mai mare parte a Berbecilor sunt destul de nervosi si gata sa inceapa verbal o cearta apriga cu toata lumea. Asta nu e modul in care va eliberati de stresul acumulat. Ba din contra, va puteti face mai multi dusmani.

Horoscop zilnic taur Miercuri 16 iulie 2014
Evenimentele pozitive din aceasta zi, vor aduce multora poasibile parteneriate de afaceri fructuoase, ce au fost intrerupte in trecut. Mai mult decat atat, puteti relua o relatie mai veche, care s-a terminat din cauza unor mici neintelegeri.
Horoscop zilnic gemeni Miercuri 16 iulie 2014
O mare parte a Gemenilor, vor aborda problemelele care apar in cadrul parteneriatului incercand sa le rezolve. Aveti o sansa pentru un rezultat pozitiv, dar trebuie sa fiti atenti la orice discrepanta (nepotrivire).

Horoscop zilnic rac Miercuri 16 iulie 2014
O mare parte din Raci, se indeparteaza de la scopurile stabilite, iar asteptarile de la aceasta zi vor disparea ajungand la dezamagiri. Daca credeti in sperantele si asteptarile reale, veti gasi o auto-amagire foarte mare.

Citeste si : Horoscop zilnic, Joi 17 iulie 2014

Horoscop zilnic leu Miercuri 16 iulie 2014
Aceasta zi poate fi destul de dificila pentru prevalenta Leilor. Veti intalni forte opuse foarte puternice, iar realizarea obiectivelor dvs. nu va fi usoara.

Horoscop zilnic fecioara Miercuri 16 iulie 2014
Oportunitatile de succes sunt active in domeniul imobiliar comercial. Altii din mediul afacerilor se vor realiza in medii administrative si legale pentru a rezolva problemele legate de statul de drept.

Horoscop zilnic balanta Miercuri 16 iulie 2014
Balantele sunt stresate de impactul cu realitatea inconjuratoare, si cu greu depasesc momentul. Actionati intr-un mod pe care il considerati a fi corect, pentru a nu face nici o greseala.

Horoscop zilnic scorpion Miercuri 16 iulie 2014
Scorpionii trebuie sa puna in aplicare planuri de afaceri pentru a putea obtine rezultatele dorite. In multe cazuri, cu rabdare si efort se poate ajunge la venituri substantiale.

Horoscop zilnic sagetator Miercuri 16 iulie 2014
Aveti ocazia sa intalniti persoane noi care au bani si cu care sa incheiati o afacere imobiliara. Daca ati planificat sa plecati intr-o vacanta, trebuie sa va ganditi cum veti imparti cheltuielile.

Citeste si : Cum minte un barbat in functie de zodie

Horoscop zilnic capricorn Miercuri 16 iulie 2014
Este o zi potrivita de a intalni oameni influenti si de a incepe sa negociati si sa faceti tranzactii imobiliare. Cei care au stabilit ca astazi sa faca o calatorie de afaceri, nu ar trebui sa o amane.

Horoscop zilnic varsator Miercuri 16 iulie 2014
Este o zi care va aduce succes in mai multe sensuri – sanatate, la nivel social, psihologic, in iubire, etc. Incepand de astazi acest proces se desfasoara intr-un ritm mai lent, de aceea trebuie sa aveti rabdare.

Horoscop zilnic pesti Miercuri 16 iulie 2014
Aveti nevoie de un pic mai mult optimism si incredere in viitor, mai ales daca treceti printr-o perioada foarte stresanta. Majoritatea celor nascuti sub acest semn zodiacal isi fac noi contacte si e posibil sa calatoreasca in scop de afaceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 38 = 48