Horoscopul zilei de 16.08.2014

10269272_10152508080431293_5090869679900113178_o

BERBEC
Este nevoie sa aloci sume importante de bani nevoilor sau mofturilor celor dragi. Fii prudent, deoarece exista un risc mare de a cheltui prea mult pe lucruri sau situatii nefondate. Veniturile obtinute din activitatea profesionala pe care o desfasori iti cresc zilele acestea, insa nu la nivelul asteptat. Cu putin efort poti chibzui totul foarte bine.

TAUR
Acest weekend este potrivit relaxarii, ingrijirii personale si planificarii activitatilor pentru urmatoarele patru saptamani. Membrii familiei te pot sprijini mult si bine in toate demersurile tale personale. Chiar daca in anumite chestiuni, intampini contradictii din partea celor dragi, ai incredere in spusele lor si urmeaza-le sfaturile, pe cat posibil.
GEMENI
Sunt zile bune pentru odihna, relaxare si discretie. Cu toate ca persoanele din anturajul apropiat iti fac propuneri de a calatori, de a taifasui pe indelete ar fi bine sa eviti astfel de indeletniciri. Afectiunile specifice segmentelor gatului iti pot crea neplaceri. De aceea vorbeste putin si fii prudent in privinta alimentatiei. Informatii pretioase legate de cei dragi iti vin pe cai neobisnuite.
RAC
Esti inconjurat de prieteni si de persoane care iti sustin proiectele socio-profesionale. Se conturează variante noi de castig. O persoană din anturajul profesional iti poate propune o activitate comuna, in urma careia veniturile tale vor creste incat, dar sigur. Totusi, sfatuieste-te cu cei dragi si, in functie de caz si cu un specialist in domeniul de lucru propus.

LEU
Foarte importanta este prestatia ta publica din aceste zile. Fie ca te afli intre membrii familiei, fie intre colegii de serviciu toata lumea va fi atenta la tine. Este si firesc, deoarece emani o stralucire aparte si vorbesti frumos. Insa exista o inclinatie spre critica in discursurile tale, fara sa iti dai seama. Fii prudent, generos si lasa-i pe ceilalti sa se bucure de farmecul tau.

FECIOARA
Sunt momente bune pentru a-ti schimba mentalitatea, indiferent ca este vorba de relatiile cu ceilalti, de filozofia vietii sau de activitatea cotidiana. Discutiile tainice cu cineva drag, revelatiile, dar si visele premonitorii pot fi frecvente. Pe de alta parte ar fi bine sa iti planifici calatorii indepartate, parcurgerea unor cursuri necesare in domeniul profesional, dar si activitati culturale.

BALANTA
Weekend-ul iti aduce cheltuieli comune cu ceilalti. Este vorba pe de o parte de achitarea facturilor, taxelor, insa pe de alta parte va trebui sa cheltuiesti sume considerabile de bani pe cadouri sau nevoile unor prieteni. Esti tentat sa cheltuiesti cam mult pentru altii. Fii prudent si nu te hazarda la capitoul financiar. Mai ales ca veniturile tale sunt incerte sau putine.

SCORPION
Relatiile parteneriale sunt tensionate. In mod special se contureaza schimbari majore in colaborarile profesionale. Esti tentat sa intrerupi un contract de colaborare mai vechi, ceea ce iti va aduce oprobiul celor apropiati. Fii prudent vizavi de orice relatie parteneriala, deoarece foarte usor ti se poate deteriora imaginea publica si pozitia sociala.

SAGETATOR
Ai multe si marunte de facut. Poate fi vorba despre de spatiul domestic, de locul de munca sau pregatesti o calatorie. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul iti este obosit si are nevoie de odihna. De evitat, pe cat posibil tratamentele alopate, analizele, consultatiile medicale si interventiile chirugicale. Odihna, dieta usoara, compania celor dragi iti sunt suficiente si de mare folos.

CAPRICORN

Se anunta ceva furtuni in relatiile sentimentale. Programul comun stabilit pentru aceste zile libere poate fi schimbat, fie datorita unor cheltuieli ce se ivesc pe neasteptate, fie pur si simplu toata lumea se razgandeste. Evita gandurile si discutiile contradictorii. Cu putin efort si bunavointa vei reusi sa aranjezi alte activitati recreative, la care, pana la urma, vor participa toti cei dragi.

VARSATOR
Capitolul domestic, membrii familiei au nevoie de prezenta si eforturile tale. Ai spor la activitati de imbunatatire a conditiilor de trai in casa in care locuiesti. Posibil sa apara discutii aprinse cu membrii familiei, datorita colaborarilor tale profesionale. Esti foarte preocupat mai mult de zona socio-profesionala si astfel, relatiile cu cei dragi s-au deteriorat. Remediaza situatia cat mai repede.

PESTI
Finalul acestei saptamani anunta calatorii pe distante scurte, fie in vizita la rude si prieteni, fie de agrement. Discutiile sunt frecvente si posibil unele sa iti displaca total. Asulta ce spun ceilalti si nu te implica emotional in treburile lor. Ofera-ti ajutorul numai la cerere. Indatoririle profesionale primeaza, de aceea pastreaza-ti energia mentala si fizica mai mult pentru acestea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × 1 =