Horoscopul zilei de 17.07.2014

1962827_680125008706042_1471249248_n

Horoscop zilnic berbec Joi 17 iulie 2014
Astazi puteti avea un anumit succes profesional. Oamenii de afaceri și comerciantii vor avea mult de munca, dar, in multe cazuri, puteti calatorii sau va trebui sa mergeti in mai multe locuri ca de obicei.

Horoscop zilnic taur Joi 17 iulie 2014
Va puteti astepta la rezultate pozitive sau solutionarea problemelor. Astazi aveti tendința de a risca si folositi impulsivitatea in luarea deciziilor. Este posibil sa va descarcati nervii pe cei dragi.

Horoscop zilnic gemeni Joi 17 iulie 2014
O parte din Gemeni, se vor muta spre angajamente concrete, in urma carora, pot merge intr-o excursie scurta. Aceasta activitate poate fi un start bun pentru viitor in realizarea afacerilor.

Horoscop zilnic rac Joi 17 iulie 2014
Depuneti eforturi pentru echilibru si armonie. La locul de munca nu exista nici o sansa de promovare. Intuitia este una dintre caracteristicile cele mai bune pentru dvs., puteti avea incredere completa in ea.

 

Horoscop zilnic leu Joi 17 iulie 2014
O parte din reprezentantii semnului se vor concentra pe rezolvarea materiei financiare dificile, bazandu-se pe sprijinul promis – cel mai probabil de la un prieten.

Horoscop zilnic fecioara Joi 17 iulie 2014
Astazi va puteti rezolva problemele financiare, prin veniturile asteptate de la un imprumut vechi. Seful dintr-o data va lauda. Astazi, energia dvs va fi directionata catre alte domenii ale vietii, altele decat dragostea.

Horoscop zilnic balanta Joi 17 iulie 2014
Cadouri neasteptate si gesturi de atentie va fac sa va simtiti special pentru oamenii care apreciaza si va iubesc cu adevarat. Cadourile pot fi legate de casa dvs sau garderoba personala.

Horoscop zilnic scorpion Joi 17 iulie 2014
Vesti bune pentru unii si sugestii care va inspira mult optimism. In termeni de afaceri aveti succes, dar cei mai multi dintre dvs sunt destul de ezitanti si indecisi.

Horoscop zilnic sagetator Joi 17 iulie 2014
Aceasta zi este o binecuvantare in multe feluri si va multumi majoritatea reprezentantilor semnului cu premii in bani. Cei care lucreaza in finante, ar trebui sa fie atenti la sarcinile lor.

Horoscop zilnic capricorn Joi 17 iulie 2014
Unii se vor confrunta cu dificultati la locul de munca si va trebui sa elimine actiunile incapatanate si energice. O alta parte a Capricornilor, pot merge intr-o excursie de succes. Astazi, multi vor rezolva in cele din urma aspectul financiar sau emotional.

Horoscop zilnic varsator Joi 17 iulie 2014
Pentru a face fata sarcinilor, trebuie sa fiti putin mai dur cu dvs insiva. Ziua de azi este favorabila pentru castigul banilor si multi o vor pune in aplicare. Aveti succes mai ales cei din mediile publice.

Horoscop zilnic pesti Joi 17 iulie 2014
Astazi acordati mai multa atentie la ceea ce cumparati. Luati mai multe fructe si legume. Aveti nevoie de vitamine si de nutritie adecvata. Mergeti la culcare mai devreme si eliberati-va de negativitate.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =