Horoscop 17-23.10.2015

11169787_775822379203008_8124367636112764319_n

 

Horoscop  Berbec 17 – 23 octombrie 2015

Ele vor da nota generală preocupărilor cotidiene în care se pot identifica elemente specifice cum ar fi munca, efortul fizic, volumul mare de muncă, dorința oricărui nativ de a fi eficient, asumarea multor sarcini de serviciu, nevoia de a intra în legalitate sau de a acționa corect. Sectorul casei a XII-a indică o serie de gânduri și frământări interioare care, diferă de la individ la individ, în funcție de vârstă și poziția actuală socială, profesională sau familială, creând un tablou apăsător între 23 și 24 octombrie. Între 17 și 18 octombrie unii pot fi tentați să ia legătura cu cineva aflat dincolo de granițele țării pentru a rezolva una sau mai multe chestiuni de viață personală. Cei maturi simt nevoia să evadeze, să plece din orașul sau țara în care locuiesc și, pentru asta, fac o serie de demersuri preliminare.

Horoscop  Taur 17 – 23 octombrie 2015

Între 19 și 20 octombrie nativii vor avea tendința de a fi raționali, logici, mânați de un spirit matematic pentru a-și pune în ordine gândurile, trăirile sau impulsurile emoționale. Vor face efortul să-și păstreze cumpătul și să rămână lucizi în fața unor provocări ce provin mai cu seamă din sectorul muncă/colegi/ șefi/ sarcini de serviciu sau în legătură cu o problemă de sănătate. Între 21 și 23 octombrie dimineața, intenția lor este să facă un pas esențial în profesie sau într-un context social în care activează. Uneori, ei forțează nota, alteori fac efortul de a se face remarcați, de a fi „văzuți”.

Horoscop  Gemeni 17 – 23 octombrie 2015

Între 19 și 20 octombrie unii se pot crampona de un bun material, de un avantaj, de o mică sumă de bani doar din ambiția de a nu ceda în fața cuiva lăsând, astfel, impresia că sunt „slabi”. Între 21 și 23 octombrie dimineața, mintea lor va funcționa bine. Mentalul lor va fi la cote mari și asta se va vedea în felul în care se vor prezenta în lume, vor vorbi, vor susține o cauză. Vor fi inventivi, originali, îndrăzneți și, de cele mai multe ori, performanți. De acest tranzit vor fi avantajați mai ales cei care desfășoară activități publice (artă interpretativă, presă, televiziune, cinematografie) sau cei care lucrează în domenii „intelectuale” de genul filozofie, sociologie, psihologie etc.

Horoscop  Rac 17 – 23 octombrie 2015

Unii doar concep o strategie, „își fac curaj”, alții chiar trec la fapte. Pe 19 și 20 octombrie, unii nativi pot fi puși în situații încurcate, aparent fără ieșire deși, în realitate, acestea nu ocupă decât un loc modest în economia vieții lor; ele vor trece de la sine sau vor fi soluționate peste câteva zile, cu mai puțin efort și mai puțin risc decât, dacă s-ar implica, acum, în vâltoarea lor. Chiar dacă îi enervează, surprizele neplăcute, cuvintele nelalocul lor, reacțiile nejustificate se pot petrece oricând, de-a lungul acestei săptămâni. Între 21 și 23 octombrie dimineața, Racilor le trec prin minte tot felul de idei și soluții pentru a rezolva o chestiune financiară.

Horoscop  Leu 17 – 23 octombrie 2015

Avantajate sunt însă doar activitățile și întrecerile sportive. Aventurile se manifestă mai ales în ipostaza unor scurte evadări din peisaj, fără implicare afectivă, fără urmări, fără viitor. Un comportament prea „camaraderesc” riscă să fie înțeles greșit de către copii, alterând astfel procesul educativ și șubrezind autoritatea părinților. Între 19 și 20 octombrie, la locul de muncă se pot ivi situații care să le solicite prezența peste program ori volumul de muncă să fie unul sporit de niște condiții de criză (urgențe, modificări de ultim moment, plecarea unor colegi etc.). Discrete și trecătoare, probleme medicale legate de sistemul osos sau de fiziologia pielii.

Horoscop Urania Fecioară – 17 – 23 octombrie 2015

 În conflict cu direcțiile lor de viață, ce se conturează în prezent, vor intra fie relațiile cu rudele în vârstă sau care își manifestă direct autoritatea asupra nativului din familia din care provin, fie relațiile parteneriale. În ultima ipostază, vor fi puse în evidență lipsa de maturitate a unora sau estimările nerealiste în legătură cu oameni, fapte sau consecințele opțiunilor anterioare neinspiorate. Fecioarele se vor confrunta, în preajma zilei de 23 octombrie, cu o serie de factori subiectivi care le vor modifică starea de spirit, făcându-i sensibili la argumentele de ordin emoțional și, prin asta, mai vulnerabili. Între 17 și 18 octombrie, relațiile cu familia, mai ales cele care se învârt în jurul noțiunilor de datorie morală, obicei de familie, tradiție etc., evoluează pe direcții opuse. Între 19 și 20 octombrie, în relațiile cu copiii, se instalează rigoarea, controlul și autoritatea paternă menite să impună ordinea și disciplina. Relațiile sentimentale pot suferi de pe urma unei atitudini rigide care încearcă să introducă reguli și principii pe care partenerul de suflet sau de trup le respinge ca fiind excesive, nejustificate sau nedrepte. În activitatea artistică, de creație sau interpretativă, această rigoare și disciplină este binevenită, ea dându-le posibilitatea nativilor să-și analizeze obiectiv, la rece, producția, creația sau prestația lor de până acum, în vederea îmbunătățirii ei. Enervări trecătoare între 21-23 octombrie dimineața. Din 23 octombrie, ora 8 dimineața, se pot instala tendințe „împăciuitoare” și relaxare în relațiile conjugale deși fondul problemelor care au generat conflictele nu dispare.

Horoscop Urania Balanță – 17 – 23 octombrie 2015

Între 17 și 18 octombrie, unii nativi pot aborda aspectele de viață curentă pe direcția intrării în normalitate, a unor decizii corecte moral, legal etc. De la caz la caz, unii pot avea scurte deplasări în afara granițelor țării. Se mai pot iniția o serie de mici inițiative cu caracter juridic (obținerea de adeverințe, de documente oficiale sau înscrisuri, legalizare a unor acte). Între 19 și 20 octombrie pot apărea evenimente cu aspect de constrângere sau de „situație-limită” apărute pe fondul unor neplăceri, neputințe, etc. ale membrilor de familie mai în vârstă. Între 21 și 23 octombrie dimineața, cei mai mulți nativi pot resimți o stare de libertate interioară, dorința de a se detașa de momentele neplăcute prin care trec. Vor alege acele forme de divertisment care accentuează disponibilitatea lor spre uitare, abandonul grijilor, satisfacția de moment, ineditul și surpriza. Aspectul îi avantajează și pe cei ce desfășoară activități artistice (teatru, film, modă) sau de comunicare (scriitori, jurnaliști). Începând cu dimineața zilei de 23 octombrie, Balanțele se pot recuperara în planul sănătății sau se pot reface psihic prin terapii de relaxare și compensare a stresului. Mici satisfacții la locul de muncă ori pe o relație profesională. În această perioadă, o serie de afirmații făcute de câte un nativ pot produce efecte nedorite prin conținutul lor și, mai ales, prin lipsa de menajamente cu care dau o veste sau comentează o stare de lucruri, celor din familie care sunt bolnavi, sensibili, în vârstă. Și reversul este însă valabil: adică, ceea ce află ei despre unele rude să aibă darul de a-i răscoli și îngrijora.

Horoscop Urania Scorpion – 17 – 23 octombrie 2015

Între 17 și 18 octombrie unii se pot frământa încercând să găsească rezolvări la o chestiune cu implicații juridice care costă (taxe, onorarii) sau la tot felul de mici cheltuieli oficiale, uneori – dar nu obligatoriu –în legătură cu ceva sau cineva din străinătate. Între 19 și 20 octombrie acești nativi devin taciturni, secretoși iar atunci când nu vor avea încotro și vor fi obligați să se exprime, o vor face într-un mod brutal, fără menajamente, apelând la formulări drastice, asumate astfel în mod voit pentru a lăsa impresia unei siguranțe de sine sau a unei autorități în materie profesională, socială, morală, etc. Tendință vizibilă de a se impune într-un grup de prieteni sau într-un cerc de colaboratori. Între 21 și 23 octombrie dimineața, unii nativi nu vor ezita să provoace surprize prin deciziile, gesturile sau afirmațiile pe care le fac. Din 23 octombrie, începând cu ora 8 dimineața, se conturează mai multe tendințe: unii vor fi preocupați de copiii lor, etalând sentimente de duioșie, alții se vor cufunda într-o relație afectivă mai mult pentru a o menține „caldă”, deși, în realitate, nu acest aspect de viață îi interesează acum și, în sfârșit, a treia categorie, care va recurge la o conduită ambiguă, greu de descifrat în esența ei, care constă într-un joc al aparențelor, în „aburirea” celor cu care se află „pe aceiași baricadă” dar care nu trebuie să priceapă adevărate lor intenții. Reversul funcționează și aici: unii dintre acei apropiați pot intui, totuși, că este vorba de un joc alunecos sau de un joc dublu și pot rosti cu glas tare temerile și îndoielile lor.

Horoscop Urania Săgetător – 17 – 23 octombrie 2015

Vor încerca să stabilească o altă ordine a plăților, vor încerca mici strategii financiare. Între 21 și 23 octombrie dimineața sunt extrem de activi într-un plan al relațiilor, conexiunilor publice. În cazul unor nativi se poate vorbi chiar de un soi de plăcere de a face noi cunoștințe, de a cultiva o serie de persoane. Doresc să fie conectați la tot felul de evenimente care să le permită să fie informați la zi și, la rândul lor, să fie cunoscuți. Pentru asta nu vor pregeta să facă una sau mai multe deplasări, luând parte la o serie de evenimente care nu-i privesc direct ci doar pentru că îi mână plăcerea sau interesul de a fi acolo, în inima evenimentelor. Din 23 octombrie, după ora 8 dimineața, Săgetătorii se vor confrunta cu tendințe divergente: mai întâi doresc un moment de răgaz, de destindere în sânul familiei, vor să aplaneze o serie de animozități care s-au instalat, în timp, între ei și rude; a doua tendință este de a fi activi, de a se afirma în plan public, de a-și construi un statut profesional (cei mai vizați sunt cei în preajma vârstei de 33 și respectiv 47/48 de ani). Lupta pentru recunoaștere, succes, obținerea respectului și a unei funcții este, de când Sensul Vieții (Nodul Nord al Lunii) a intrat în casa a X-a, o probleme personală intens resimțită, care îi motivează și-i pune sub o presiune, ca și cum are vrea să recupereze timpul pierdut din cauza blocajelor sau irosit din vina lor. Atenție la ceea ce primesc ca provocare verbală din partea unor prieteni, în preajma zilei de 23 octombrie, ce conține o miza bănească frumos „ambalată” dar vicioasă.

Horoscop Urania Capricorn – 17 – 23 octombrie 2015

Un aspect de viață ce le marchează prezentul îi obligă să se reevalueze, să se reașeze, mai ales, dacă, în ultimul an, au avut parte de pierderi materiale, de imagine sau în plan personal. Dacă între 17-18 octombrie, ei au un „foc la inimă” drept care se revoltă împotriva realității sau chiar a lor înșiși, zilele de 19 și 20 octombrie au darul de a-i mobiliza și de a se redresa în interioritatea lor, în așa fel încât, această îmbărbătare să le permită să declanșeze o zi „Z” a schimbărilor personale. Între 21 și 23 octombrie dimineața, pot surveni situații imprevizibile care să-i oblige să facă cheltuieli. Din 23 octombrie , începând cu ora 8 dimineața, unele persoane vor fi tentate să se împace cu frații, vecinii sau cunoscuții ocazionali cu care au intrat în tot felul de divergențe. Alții vor să se destindă, drept care vor hotărî să plece, pentru puțin timp, într-un loc plăcut unde să uite de forfota acestor zile. Dinspre casa a IX-a, unora, le pot veni impulsuri astrale care se pot traduce prin nevoia de a-și consolida cunoștințele dobândite până acum, prin aprofundare, studiu individual. Alți nativi, în intenția de a-și schimbe viața, fac demersuri menite să le deschidă un drum în condițiile unei schimbări radicale: plecarea, dintr-un oraș, din țară sau abordarea, dintr-o altă perspectivă a meseriei. Atenție la ceea ce rostesc sau la evenimentele în care se implică spontan, fără să reflecteze prea mult, în preajma zilei de 23 octombrie. Ele sunt fie periculoase fie, din varii și complexe motive, acestea se vor întoarce împotriva nativului. Riscul este dublu: privește cariera dar și persoana lor.

Horoscop Urania Vărsător – 17 – 23 octombrie 2015


Între 17 și 18 octombrie unii Vărsători sunt cuprinși de febra socializării. Sunt trăiesc din plin și se bucură de cercul de prieteni pe care și-l fac sau de noi prieteni care apar în viața lor. În principal, însă, nu este vorba de relații solide, de drum lung ci mai mult de întâlniri, plăcute ce-i drept, dintre cele care se realizează cu prilejul unor petreceri și festivități dar care se destramă la fel de repede cum au apărut.Între 19 și 20 octombrie, Vărsătorii pot să fie obosiți, plictisiți, fără chef. Cei în vârstă se pot confrunta cu afecțiuni cronice care privesc sistemul osos și articulațiile genunchilor și gambelor. Începând cu 21 octombrie și  până pe 23 octombrie dimineața, registrul astral se schimbă. Revin parcă la viață, se înseninează, prind curaj, devin activi și se ocupă îndeosebi de persoana lor. Vor fi în formă bună atât fizic cât și mental, veselia lor și optimismul devenind, nu o dată, molipsitoare, iar întreaga lor prezentă în familie și în societate de-a dreptul încântătoare. Începând cu ora 8 dimineața a zilei de 23 octombrie, ei pot avea mici câștiguri bănești putând astfel să rezolve chestiuni financiare (taxe amânate, datorii întârziate etc.). Întreaga săptămână, Vărsătorii vor avea parte de prezența majoră, intensă, benefică a planetelor ce tranzitează casa a VIII-a a cerului lor astral, ceea ce presupune că vor obține avantaje, înlesniri, ajutoare, subvenții, beneficii de pe urma unei împărțeli (moștenire, partaj, etc.). Totuși, în aceiași zi de 23 octombrie, se poate petrece ceva (primirea unei informații, un sfat, un avertisment, un eveniment) care, prin similitudine cu problemele lor personale, să le atragă atenția asupra faptului că sunt pe punctul de a lua o decizie sau de a acționa în dezavantajul lor.

Horoscop Urania Pești – 17 – 23 octombrie 2015

Alteori, ei înșiși se informează, analizează, chibzuiesc. Saturn începe să-i oblige să se reclădească. Asta nu înseamnă ca ei trebuie să dărâme totul, ci doar ceea ce, acum, îi împiedică să meargă mai departe. Între 19 și 20 octombrie, Peștii găsesc câte o persoană de care să se delimiteze iar acest proces de înstrăinare, de „răcire” ori de abandon al unor relații care durează de ceva vreme ține de noua lor ordine interioară pe care simt nevoia să o aducă în existența lor. Alteori, o serie de relații se revelează de la sine ca fiind păguboase ori periculoase. Între 21 și 23 octombrie dimineața, în sufletul lor nu va fi o revoltă ci o revoluție; una curajoasă, de proporții care se va afirma într-un fel de loc specific Peștilor: adică cu tărie, cu determinare, cu implicare și cu foarte puțină grijă pentru costul personal. Un fel de „fie ce-o fi!”. Din 23 octombrie, de la ora 8 dimineața, Luna va intra în zodia Peștilor (unde va rămâne până pe 25 octombrie, ora 9 dimineața), aducându-le acestor nativi necesara baie de influxuri profunde și subtile de care au nevoie pentru a-și „încărca bateriile”. În această perioadă se vor produce alchimii la nivelul psihicului și al sufletului lor care vor face mai limpezi și mai lesne de înțeles o serie de adevăruri pentru a înțelege unde se situează în prezent. E de ținut cont de un aspect delicat pe care Marte îl face cu Kiron, un prieten al Peștilor. Este vorba de o opoziție pe direcția Fecioară/Pești menită să scoată în evidență viciile (de cele mai multe ori ascunse!) ale unor relații parteneriale. Ele nu trebuie să fie date uitării. Discrete beneficii relaționale întreaga săptămână analizată acum de noi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 63