Horoscopul zilei de 21.08.2014

10361563_10152505998586293_3815788353668506472_n

BERBEC
Atentia acordata caminului si dorinta unui confort sporit se pot concretiza astazi printr-o activitate sustinuta de a sonda piata pentru o eventuala achizitie, fiind acum atent la cele mai mici detalii care fac diferenta daca merita sau nu sa investesti. Si, chiar daca vei constata ca implicarea ta nu este atat de apreciata precum ai dori, nu strica dispozitia celorlalti cu nemultumirea ta.

TAUR
Ziua e propice pentru a discuta ceea ce ai pe suflet cu persoana iubita. Totusi, desi e indicat sa fi cat mai explicit in privinta necesitatilor tale emotionale, incearca sa o faci intr-o maniera care sa nu tradeze teama de a nu ti se raspunde pe masura profunzimii sentimentelor tale. Gestioneaza-ti constructiv temerile si eventualele resentimente, dar nu uita esentialul.
GEMENI
Dupa o discutie cu cei apropiati ai putea concluziona ca este nevoie de o mai mare implicare a ta la locul de munca si de o gestionare eficienta a timpului, astfel incat sa poti obtine siguranta financiara de care ai nevoie. Este posibil sa nu fi prea incantat de cei ce nu te sustin in demersurile tale si ai cateva iesiri temperamentale care sa-ti reflecte in mod clar dezamagirea.

RAC
Desi foarte usor de tulburat din punct de vedere emotional, astazi pari sa fi obtinut un consens intre ganduri si sentimente, ceea ce iti confera un avantaj in clarificarea unor subiecte esentiale care tin de relatia cu copiii sau cu persoana iubita. Mentine-ti sub control impulsurile de moment, mai ales ca acestea vor alterna de la accese de posesivitate la cele de respingere.

LEU
Daca ai de luat niste decizii in sfera financiara, ia-ti cateva momente libere in care sa decizi care este solutia optima in functie de toate informatiile care iti parvin acum, indiferent pe cei cai. Tine cont doar de faptul ca acestea trebuie sa fie in concordanta cu necesitatile familiei tale. La serviciu, fii pregatit pentru stari tensionate ce-ti pot modifica rutina si chiar unele conceptii.

FECIOARA
Schimbul de experienta cu unii amici se poate dovedi benefic pentru toata lumea, de aceea fii deschis sa impartasesti dar si sa inveti de la altii lucruri practice. Important este sa te axezi doar pe aspectele constructive, fara a te pierde in detalii si actiuni dispersate. Indiferent daca simti ca-ti sunt impartasite sau nu ideile creative sau daca brusc pierzi sustinerea sperata, nu dispera.

BALANTA
Faptul ca pui mult suflet si te bazezi pe vocea intuitiei in deciziile privind cariera te poate avantaja astazi inclusiv din punct de vedere financiar, stiind exact la ce resurse sa apelezi si cum sa-ti rotunjesti bugetul. In relatiile parteneriale de orice fel, tempereaza-ti manifestarile demonstrative si dorinta de a fi acceptat si incearca sa ai mai multa rabdare cu cei din jur.

SCORPION
Nevoia ta de a-ti largi aria de cunoastere in diferite domenii se impleteste astazi armonios cu dorinta de a te implica activ in acele grupuri de oameni care pot sa-ti ofere informatiile practice necesare scopurilor tale. Viziunea ta personala trebuie transmisa celor din jur intr-o maniera echilibrata, fara a ceda impulsului de a o impune sau doar de a avea un argument cu totul iesit din tipar.

SAGETATOR
Atentia la detalii si capacitatea de a surprinde subtilitati de moment pot fi astazi un avantaj mai ales in relatiile cu sefii. Si chiar daca esti afectat, nu vei lasa nimic sa se vada, preferand sa-ti conduci demersurile dintr-un plan secund, toate avand ca scop obtinerea unui control mai bun din punct de vedere financiar. In iubire, onestitatea franca si lipsa de rabdare pot genera tensiuni.

CAPRICORN
A fi atent astazi la ceea ce-ti transmite partenerul tau si disponibilitatea de a va impartasi unul altuia din experientele personale poate actiona ca un liant cu conditia sa nu cazi pe panta posesivitatii sau a luptelor care implica santajul emotional. Cauta sa va directionati impreuna energia catre materializarea planurilor voastre, raspunzand provocarii de a insufla un aer proaspat relatiei.

VARSATOR
Astazi, daca esti atent, poti capta foarte usor informatii care-ti pot aduce un avantaj in relatiile cu cei de la serviciu iar daca reusesti sa-ti mobilizezi fortele, recunoasterea pentru implicarea trup si suflet nu va intarzia sa apara. Nu te suprasolicita insa si alege sa iti acorzi pauzele necesare pentru relaxare, altfel riscand sa devii irascibil si vesnic nemultumit de cei din jur.

PESTI
Aloca timp pentru a fi astazi cat mai mult alaturi de copii si de persoana iubita si bucura-te de compania acestora plecand in vacanta mult asteptata. Daca alegi totusi sa acorzi prioritate partii tale artistice pentru a-ti dezvolta un talent, fii pregatit pentru ambele posibilitati, fie sa ai succes si sa te impui, fie sa te repliezi, necesitand schimbarea scalei de valori pe care o ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 40