Horoscopul zilei de 22.09.2014

984137_777015829005523_1645632574337182684_n

BERBEC
Saptamana debuteaza cu multa munca la serviciu, dar si in spatiul domestic. Relatiile colegiale sunt tensionate, de aceea este bine sa te bazezi doar pe fortele tale. Ai in vedere si faptul ca sanatatea este subreda pe segmentele aparatului digestiv. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil.

TAUR
Activitatile impreuna cu persoana iubita sau copiii iti aduc multa bucurie si liniste sufleteasca. Relatiile cu cei dragi mai sunt inca umbrite de niscai neplaceri. Sunt momente pasagere pe care le poti traversa cu calm, intelegere si bunavointa. Pe de alta parte, indreapta-ti atentia si spre un hobby neabordat de mult.
GEMENI
Relatiile cu membrii familiei sunt bune, fiind momente excelente pentru discutii legate de patrimoniu, de reamenjarea spatiului de locuit sau pentru programarea unor vizite la rude sau in locurile natale. Implica-te cu incredere in treburile casnice si tine cont de sfaturile si dorintele celor dragi. Dupa-amiaza, organizeaza o masa-surpriza si bucura-ti familia cu snoave.
RAC
Este o zi buna pentru demersuri intelectuale, conversatii cu persoanele din anturajul apropiat si calatorii pe distante scurte. Totusi, emotivitatea este accentuata, existand riscul sa promiti ajutor sau sustinere cuiva si sa nu te poti tine de cuvant. Fereste-te de discutii ample, publice si mai ales asculta atent la spusele celorlalti. Un membru al familei iti poate da sfaturi utile.

LEU
Esti preocupat de bugetul de venituri si cheltuieli. Cu toate ca traversezi o perioada buna din punct de vedere financiar este posibil sa apara ingrijorari vizavi de veniturile tale din activitatea profesionala desfasurata. Recomandabil este sa fii obiectiv cand vine vorba de cheltuilei si sa iti achiti mai intai datoriile catre altii.

FECIOARA
Debutul saptamanii este favorabil innoirilor pe toate planurile vietii cotidiene. Desi este posibil sa fii foarte ocupat la serviciu sau cu treburile de rutina ale gospodariei, aranjeaza-ti programul astfel incat sa te gandesti la imbuntatirea stilului tau de viata. Este nevoie sa te ingrijesti, atat sufleteste, cat si trupeste. Dupa-amiaza apar vesti importante legate de bani.

BALANTA
Se recomanda introspectie si eforturi usoare. Iti vin informatii importante, legate de domeniul profesional in care activezi, insa pe cai neconventionale. Tine pentru tine revelatiile avute astazi, concluziile obtinute in urma unei analize individuale asupra locului de munca si vorbeste cu ceilalti strictul necesar. Ingrijeste-ti mai mult sanatatea.

SCORPION
Relatiile cu prietenii sunt bune si aducatoare de sfaturi potrivite. Indiferent de evenimentele in care esti implicat in aceasta perioada este bine sa asculti orice indrumare sau povestire legata de experientele altora. Printre randuri vei reusi sa intelegi multiplele fatete ale vietii cotidiene. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente pentru a medita pe malul unei ape.

SAGETATOR
Esti o persoana importanta astazi in domeniul socio-profesional in care activezi. Se contureaza discutii cu sefii, cu reprezentantii unor institutii oficiale, dar si cu persoanele din colectivul in care lucrezi. Un prieten sau un protector de la serviciu iti poate da sfaturi utile vizavi de situatiile in care esti implicat la serviciu. Tine cont de orice remarca sau sugestie.
CAPRICORN
Sunt momente bune pentru a-ti rafina sufletul si linisti mentalul prin activitati culturale, prin relationarea cu persoanele aflate in strainatate sau pur si simplu lectureaza o carte buna. Ai mai avea succes si idei bune pentru trasarea unui plan de calatorie sau unui program de instruire personala si profesionala. In orice situatie te-ai afla, urmeaza-ti dorintele sufletului.

VARSATOR
Se pare ca iti vin bani, bunuri sau oportunitati de a te implica in planuri de investitii pe termen lung. La prima vedere totul pare in regula, insa este bine sa tii cont de faptul ca rasturnarile de situatie pandesc din umbra. De asemenea sunt momente bune pentru achitarea datoriilor banesti sau de alta natura. Fereste-te de cheltuieli nefondate.

PESTI
Relatiile parteneriale te solicita mult astazi. Sunt ultimele momente in care mai poti pune la punct detalii importante ale unor colaborari socio-profesionale care se vor intinde pe cel putin an de zile de acum incolo. Totusi elimina din preajma ta persoanele care s-au dovedit neserioase si actiunile neprofitabile. La nevoie cere sfatul unei persoane specilizate in resurse umane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =