Horoscopul zilei de 22.10.2014

101160102

BERBEC
Ziua este propice abordarii problemelor relationale. Trateaza cu calm situatiile ivite, chiar daca poate te vei inflacara mai mult decat iti doresti cu privire la asumarea responsabilitatilor sau acceptarea unor circumstante restrictive. Esti destul de preocupat de parerea persoanei iubite, avand nevoie de reasigurari iar relatiile cu strainatatea pot decurge armonios daca esti deschis catre noi contacte.

TAUR
Ai ocazia sa tragi cateva invataminte dupa experientele oferite de ziua de astazi, mai ales in relatiile cu cei de la serviciu, in special cu femeile. Este important sa ajungi la un consens, fara a te crampona de anumite idei sau conceptii, acceptand si alt tip de abordare. Concentreaza-te pe aspecte care ti se par prioritare, nu cauta aprobarea tuturor si ai incredere in alegerile tale.

GEMENI
Astazi, se pot isca cateva furtuni in relatia cu persoana iubita, toate pe fondul unei incarcaturi emotionale puternice si a problemelor legate de abuzul de putere. Oricat de mult ai dori sa tratezi cat mai elegant situatia, va fi nevoie de un efort constient pentru a spune ce anume accepti, in acelasi timp, reasezand termenii relatiei voastre. Asculta-ti partenerul cu calm si gasiti impreuna solutia.

RAC
Situatia din familie te poate preocupa astazi in mod deosebit, fiind destul de atent atat la gradul de multumire al fiecaruia cat si la sustinerea pe care o astepti sa o primesti. Totusi, se pot ivi stari destul de tensionate atunci cand se pune problema timpului pe care esti dispus sa-l dedici carierei. Cheia o constituie deschiderea sincera catre dialog si un compromis in ceea ce priveste timpul petrecut impreuna.

LEU
Agenda ta de astazi are sanse sa sufere modificari neprogramate, ceea ce te poate predispune la a-ti folosi la maxim abilitatea de a fi conciliant, in conditiile in care vor exista divergente de opinie dar si idei iesite din comun, chiar deplasari suplimentare. Nu lasa tensiunea sa se acumuleze si exprima-ti cu calm opiniile, fiind in acelasi timp atent si flexibil la noile circumstante.

FECIOARA
Anumite aspecte financiare trebuie revizuite, mai ales daca te afli in situatia in care veniturile sunt fluctuante sau nu te poti baza pe un imprumut sau pe o mostenire. Situatia este stresanta, nu-ti mai poti asuma riscuri dar sunt sanse favorabile sa ajungi la un acord atat cu persoana iubita cat si cu copii in privinta administrarii judicioase a bugetului. Invata din experienta celor din familie.

BALANTA
Este un rastimp in care viata ta sociala si aparentele au o deosebita importanta, parca nimic neaducandu-ti o satisfactie mai mare decat a avea alaturi partneri potriviti de discutie si nu numai. Totusi, persoana iubita sau familia iti pot solicita mai multa implicare care insa simti ca-ti ingradeste libertatea. Tempereaza-ti emotiile si reevalueaza cerebral relatiile care conteaza pentru tine.

SCORPION
Astazi esti provocat sa iti echilibrezi framantarile interioare legate de modul tau de a reactiona la conditiile sociale aflate in continua transformare. Chiar si sanatatea iti poate fi afectata daca lasi stressul surprizelor cotidiene sa te copleseasca. Fii optmist in privinta resurselor tale interioare si daca-ti acorzi suficient timp sa meditezi, vei vedea ca ai ceva de invatat din exprientele tale trecute.

SAGETATOR
Optimismul ce te insoteste astazi este doar o fateta a ceea ce inseamna accentul pus pe socializare si pe asocieri in cazul unor interese comune. Banii si gasirea unor noi surse de finantare pot constitui surse de tensiune nervoasa, la fel si posibilitatea de a accepta anumite riscuri. Cauta sa-ti faci ziua mai frumoasa in compania prietenilor, eventual participand la o manifestare cultural-mondena.

CAPRICORN
Cariera si imaginea ta in societate te preocupa intens, avand parte acum de sustinatori mai putin vizibili. Oricum, sub aparenta unei mine diplomate, nu vei fi dispus sa accepti prea multe directive sau sa te pierzi cu trivialitati. Provocarile apar cand se ivesc situatii neprevazute in familie si vrei, nu vrei, va trebui sa preiei initiativa. Desensibilizeaza-te la critica si invata ascultarea activa.

VARSATOR
Daca aspiri la relatii parteneriale optime cu cei de la care ai ceva de invatat sau carora la randul tau vrei sa le impartasesti ceva, ar fi indicat sa pui accent pe comunicare deschisa si sincera. Asuma-ti curajos opiniile, vorbeste despre experientele personale, chiar daca nu obtii aprobarea tuturor si fii sigur ca prietenii dar si persoana iubita iti vor fi alaturi sa-ti sustina planurile.

PESTI
Astazi poti lucra la obtinerea unui consens cu partenerul tau in privinta administrarii resurselor comune, in conditiile redefinirii planurilor de viitor. Veniturile pot prezenta fluctuatii si astfel genera tensiuni suplimentare. Totusi, pari a gasi cu usurinta persoane importante care sa iti sustina ideile, mai ales daca esti determinat si deci, axeaza-te pe aceste parteneriate importante pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 30