Horoscopul zilei de 24.09.2014

10345028_279405298900125_2015003894_n

BERBEC
Fenomenul de Luna Noua are loc astazi in sectorul relational si iti va da ocazia sa pui in prim-planul existentei tale raportarea la ceilalti, fie ca sunt parteneri de afaceri sau de viata. Daca exista cineva impreuna cu care doresti sa formezi un cuplu, incepand de azi seteaza-ti intentiile si lasa Universul sa lucreze pentru tine. Iar daca exista deja acel cineva, pune accent pe echilibrul relatiei voastre.

TAUR
Incepand de azi, interactiunea cu cei din jur, mai ales colegi de serviciu, ar trebui sa fie un obiectiv pe care sa il ai in minte. Cooperarea, diplomatia si mentinerea unei atmosfere armonioase la locul de munca sunt favorizate precum si orice demers de a infrumuseta spatiul unde iti desfasori o buna parte din timp. De asemenea, ai putea sa faci loc in viata ta pentru un animal de companie.
GEMENI
Activarea in zona artistica este avantajata de aceasta Luna Noua, avand sanse sa arati lumii de ce esti in stare dar si sa gasesti o persoana potrivita pentru a te promova. Cauta sa socializezi cat mai mult fiindca exact in cercurile pe unde activezi, acolo poti cunoaste o noua iubire. Relatia cu proprii copii va pune accentul pe implicarea mai serioasa in rezolvarea oricaror diferende existente.
RAC
Casa si familia vor fi temele aduse in atentie odata cu Luna Noua iar obiectivele principale ar trebui sa vizeze restaurarea armoniei in familie in special relatia cu parintii si copiii, fiindca acestia reprezinta tocmai persoanele la care poti apela oricand pentru a-ti regasi echilibrul si starea de confort interior. De asemenea, este un moment favorabil oricaror actiuni de redecorare si infrumusetare a caminului.

LEU
Nu ai cum sa te plictisesti atata timp cat se anunta incepand de azi un interval incarcat cu diverse activitati, care implica atat revederea cu unele rude sau cunostinte mai vechi cat si sansa de a urma forme de studiu, chiar si peste hotare. Participa la workshop-uri, la evenimente culturale, schimba idei si vei avea ocazia sa-ti imbunatatesti atat abilitatile de comunicare cat si cele de relationare.

FECIOARA
Focusul acestui fenomen de Luna Noua este pe zona financiara si a valorilor, de orice tip. Astfel, poti gasi parteneri de afaceri echitabili, in care ambele parti sa fie multumite. Este un moment favorabil achizitiilor de obiecte de arta care sa-ti creeze un anume confort interior. Ceea ce iti propui sa investesti in talentele tale ar trebui sa se intoarca intr-un anume mod in folosul tau.

BALANTA
Odata cu aceasta Luna Noua in propriul semn poti sa-ti setezi intentii nu numai pentru aproximativ o luna, ci si pentru un an de acum inainte. Tema principala a momentului e regasirea echilibrului interior precum si un mod cat mai placut de a te prezenta in societate, atat din punct de vedere estetic cat si al capacitatii de a relationa cu cei din jur. Este un moment special, deci foloseste aceasta energie!

SCORPION
Este o perioada propice demersurilor in intimitate, care nu doresti sa fie prea mult vizibile, iar daca sunt implicate si alte persoane, asigura-te ca onestitatea e valabila de ambele parti. Sunt favorizate actiunile de detasare, de vindecare interioara de relatii care nu te implinesc. Refacerea din punct de vedere energetic este facilitata de proiectii imaginare armonioase, pline de pace.

SAGETATOR
Sectorul pe care pune accent Luna Noua de astazi este cel al sperantelor tale de viitor, al relatiei cu prietenii dar si cel al grupurilor cu care ai interese si preocupari comune. Incearca sa relationezi si sa iti dezvolti cat mai mult cercul de cunostinte, de aici putand veni si o oportunitate sa-ti promovezi talentele, sa ti se deschida perspective de a te specializa sau chiar de a intalni un partener.

CAPRICORN
Modul cum esti vazut in societate si oamenii cu care alegi sa te asociezi, in special in zona carierei, sunt aspecte de care ar fi indicat sa tii cont daca ai in vedere strategii pe termen lung. In plus, daca ai nevoie de indrumare in aceasta directie, apeleaza la persoane sincere si impartiale ce pot sa-ti sugereze cum sa te faci remarcat. Pozitia sociala este importanta, asa ca focuseaza-te pe acest sector.

VARSATOR
Incepand de astazi, pentru aproximativ o luna, sunt sanse ca vacanta mult visata alaturi de partenerul tau sa devina realitate, sa poti calatori in locuri exotice sau sa intalnesti vechi prieteni aflati la mare distanta. De asemenea, demersuri legislative se pot solutiona echitabil sau se poate ajunge mai usor la un compromis. Relatia elev-profesor sau cu un mentor este importanta mai ales in cautarile tale spirituale.

PESTI
Luna Noua iti aduce provocarea de a cauta sensuri noi in relatiile intime, de transformare prin raportarea la notiunea de cuplu dar si de a trece peste eventualele angoase ale asumarii unei relatii profunde. Chestiunile ce implica sume de bani sau bunuri aflate in folosinta comuna se pot rezolva avantajos sau poti gasi parteneri de afaceri alaturi de care sa investesti in mod egal resurse dar si incredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 43