Horoscopul zilei de 28.07.2014

10154470_748038528550975_6823788204668405092_n

BERBEC
Horoscop 28 iulie 2014: Sunteti mai emotivi ca de obicei, dar va straduiti sa obtineti armonia. Increderea ca totul va fi bine este foarte adanc inradacinata si are efect pozitiv in actiunile reale. Va asumati responsabilitatile in viata personala.
TAUR
Horoscop 28 iulie 2014: Grija mare la zvonurile ce va dau tarcoale. Nu faceti crize de gelozie pe seama unor informatii neverificate. Relatia cu familia poate deveni tensionata din cauza unor neprieteni. Evitati conflictele, fie si verbale.
GEMENI
Horoscop 28 iulie 2014: Se deschid liniile de comunicare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa dati buzna, cu emotiile in gat. Viata voastra este cam haotica acum si nu trebuie sa incercati sa o fixati acum pe o directie.
RAC
Horoscop 28 iulie 2014: E o perioada numai buna sa apreciati ceea ce aveti si sa va permiteti sa va relaxati. Incercand sa fortati lucrurile nu numai ca nu adece niciun progres, dar va si poate dauna sanatatii. Acordati-va o pauza de vreo doua zile.
LEU
leu Horoscop 28 iulie 2014: Cu Luna in semnul vostru zodiacal, sunteti chititi sa faceti pace, numai ca sa aveti confort personal. Relaxati-va fizic si lasati creierul sa lucreze la noi planuri. De maine, va revin abilitatile practice.
FECIOARA
fecioara Horoscop 28 iulie 2014: Odihniti-va, fizic si mental, pentru ca nu puteti continua in acest ritm fara sa va epuizati. Faceti ce puteti face si nu va obositi creierul cu ceea ce nu se poate realiza. O persoana speciala este prezenta benefic in mintea voastra.
BALANTA
Horoscop 28 iulie 2014: Viata voastra sociala o sa ia viteza si incepe de acum sa se simta „acceleratia”. Se ivesc oferte de participare la evenimente sociale pe care ar fi bine sa nu le neglijati. Acestea ar putea cuprinde si oferte de lucru.
SCORPION
Horoscop 28 iulie 2014: Simtul practic este foarte dezvoltat. Tot ce tine de munca, de afaceri, de cariera este foarte usor de organizat eficient. Multi va privesc ca pe o autoritate in materie si va urmeaza in strategiile profesionale.
SAGETATOR
Horoscop 28 iulie 2014: Va atrage orice activitate ce nu tine de rutina profesionala sau domestica. Sunteti strasati de responsabilitatile in cadrul echipei si in familie, asa ca este necesar sa va acordati o zi de rasfat total.
CAPRICORN
Horoscop 28 iulie 2014: Mai retrasi din sectorul social, deveniti foarte activi in cel privat. Ideile voastre sunt orientate spre distractie, dar una oarecare, ci de calitate! Producatorii de programe de divertisment sunt cei mai favorizati acum.
VARSATOR
Horoscop 28 iulie 2014: Cu Luna in semnul opus zodiei voastre, relatiile voastre personale devin foarte emotionale. Vreti sa stabiliti niste limite si, chiar daca partenerii nu sunt de acord, le impuneti. De prisos sa va sfatuim sa gasiti o cale de compromis?
PESTI
Horoscop 28 iulie 2014: Tot ce faceti acum, fiecare detaliu, conteaza pentru viitorul carierei sau afacerilor voastre. Nu lasati pe altii sa verifice detaliile, faceti asta singuri. Trebuie sa se simta contributia voastra directa in relatiile cu echipa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 73 = 78