Horoscopul zilei de 9.12.2015

vertige-acrophobie-photos-frisson-perilleuses-7

Horoscop zilnic Miercuri 9 Decembrie 2015

Berbec

Este o zi perfectă pentru a cunoaște lucruri noi și a călători. Vei vedea aspectele negative, cât și pe cele pozitive ale unei alegeri trecute, cel mai probabil o alegere legată de studiile tale. Bugetul tău se va îmbunătăți, deci vei avea o stare generală bună.

Taur

Încrederea în propriile forțe și sprijinul prietenilor tăi vor conta mai mult decât realizarea în sine. Dacă ești într-o situație dificilă cu banii, oricând te poți întoarce la echipa de lucru pentru ajutor. S-ar putea să ai dispoziția să faci cumpărături de lux și să cauți activități plăcute.

Gemeni

Relația ta va deveni destul de atractivă pentru că partenerul tău este ca o enciclopedie de cunoștințe și romantism. Aveți ce să învățați unul de la altul și este foarte probabil să te ajute atât psihologic, cât și financiar.

Rac

Perioadele în care vei fi leneș sau visător alternează cu cele în care ești sincer. Încearcă să lucrezi cu muzică pe fundal sau caută noi moduri de a te distra deși ai parte de rutina de la lucru. Activitățile amuzante sau plăcute te vor ajuta să îți îndeplinești mai ușor țelurile.

Leu

Această zi este creată pentru bunul tău plac și pentru distracție. Totuși, la sfârșitul zilei vei observa că ai pierdut controlul asupra situației financiare, deoarece te-ai bucurat mult prea mult de viață. Nu te îngrijora! Ajutorul apare de unde te aștepți mai puțin.

Fecioară

Nu reușești să menții echilibrul între o dorință de a îți îmbunătăți condițiile de mediu și păstrarea casei curată și ordonată. Ești responsabilă de acest lucru și cauți suport și ajutor din partea membrilor familiei. Ei sunt gata să fie acolo pentru tine!

Balanță

Fii pregătit să nu auzi doar ceea ce îți place despre tine sau lucruri care să îți hrănească ego-ul de la partenerii de conversație. S-ar putea să primești vești rele sau niște critici pe care cu greu le accepți. Ia totul pas cu pas și lucrurile o să ți se pară mai ușor de înțeles.

Scorpion

Rămâi atât fără energie, cât și fără resurse materiale pentru proiectele tale de viitor. Știm că îți place să trăiești viața frumos, dar nu exagera cu cheltuielile pentru că îți compromiți proiectele pe termen lung, pentru care oricum deja te-ai străduit foarte mult.

Săgetător

Nu ești capabil să te bucuri de conversațiile cu cei din jur, deoarece rămâi un artist liber și independent. Problema este că sarcinile pe care le ai de îndeplinit te vor ajunge din urmă în scurt timp. Fă totul atunci când trebuie și nu o să mai întâmpini probleme.

Capricorn

Tinzi să fii tolerant sau generos doar atunci când primești ceva în schimb, fie că este vorba despre perioada imediat următoare sau îndepărtată, despre ceva material sau moral. O să ai niște slăbiciuni legate de iubire și iertare, dar probabil nimeni nu le va observa.

Vărsător

Chiar dacă este posibil să intri în bucluc, ești deschis la minte, tolerant și acorzi iubire tuturor. Ești pacifist astăzi, dar viața îți va aminti periodic că nu totul este perfect. Oamenii de afaceri se bucură de câștiguri mari în această perioadă.

Pești

Ești pregătit de o acțiune sau un gest nobil pentru binele celor apropiați. Nu te grăbi însă în anunțarea intențiilor tale. Tendința ta de a acționa în corcondanță cu credințele tale este perfect normală și naturală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 37