Horoscopul zilei de Duminica 17 Decembrie 2017

 

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

In acest weekend, atentia iti va fi atrasa de relatiile cu anturajul apropiat si de activitatile comune cu acesta planuite de multa vreme. Contextul astral din aceste zile te va ajuta sa-ti selectezi persoanele carora le vei mai acorda sprijin si incredere de acum incolo. Pot intra in discutie calatoriile de orice fel si programele de instruire personala. Vorbeste cat mai putin si controleaza-ti reactiile.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Segmentul financiar, in speta folosirea si administrarea resursele materiale comune cu altii vor cunoaste un final de etapa. Pentru ca a inceput un proces de schimbare a surselor tale de venit din munca desfasurata, se va pune punct unor situatii financiare in care tu cheltuiai mai mult decat ceilalti. Se recomanda prudenta si discretie!

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Finalul acestei saptamani va accentua relatiile parteneriale. Atat in relatia de cuplu, cat si in cele profesionale de acum incolo vor interveni alti termeni si alte conditii de desfasurare. Posibil sa apara finaluri neasteptate, turnuri interesante, dar al caror inteles il vei percepe abia peste cateva saptamani. Evita discutiile ample si provocarile celorlalti!

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este bine sa te odihnesti la finalul acestei saptamani. Exista multe tensiune in preajma ta, esti vulnerabil si risti sa se declanseze afectiuni cu efecte pe termen lung. Abordeaza cu totul altfel munca si implicatiile ei. Sunt momente in care ar trebui sa lasi deoparte totul si sa-ti controlezi gandurile, reactiile si sa te detasezi de tot si toate.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Relatiile sentimentale contra relatiile cu prietenii! Aceasta reprezinta tema acestui weekend. In plan sentimental se va intoarce o fila, fie ca este vorba de persoana iubita, fie despre copii. Eenrgia acestor zile iti aduce turnuri, poate chiar finaluri neasteptate si greu de inteles. Fii prudent si lasa evenimentele sa-si urmeze cursul firesc. Orice final anunta un alt inceput.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Zilele acestea ar fi bine sa le petreci acasa, alaturi de membrii familiei. Posibil sa apara urgente in plan profesional si sa fii nevoit sa lucrezi. Cumva se finalizeaza o etapa personala in relatiile familiale, dar exista inca multe chestiuni nelamurite. Foarte accentuate sunt legaturile de familie si a sprijinul celor dragi. Temperanta si bunavointa!

 

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

O multitudine de ganduri iti trece prin minte la finalul acestei saptamani. Sunt accentuate tensiunile interioare, dar asta te ajuta sa intelegi anumite aspecte privitoare la relatiile cu anturajul apropiat si la actiunile comune cu acesta. De unele persoane te vei desparti definitiv pentru ca nu mai corespund nevoilor tale actuale. Odihneste-te mai mult!

 

 

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

In acest weekend se vor petrece lucruri interesante la capitolul financiar. Poate fi vorba despre cheltuieli, despre primirea unor sume de bani, cadouri sau favoruri de la cei apropiati. Iti este favorizata lamurirea unor chestiuni financiare, materiale care de multa vreme trenau in fundalul vietii cotidiene. Fii prudent si nu te lasa impresionat de himerele castigurilor usoare!

 

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Sunt zile foarte importante, pentru ca este vorba despre un final de etapa vizavi de tot ce te inconjoara. Ai sanse minunate de a te desprinde din relatii si situatii neptorivite, dar si de a te orienta spre alte trasee de viata. Starile tale interioare sunt fluctuante si de aici si felul in care relationezi cu ceilalti lasa de dorit. Controleaza-ti reactiile si odihneste-te!

 

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Zilele acestui weekend iti aduc tendinta la izolare si o mare dorinta de a-ti revizui planurile de viitor. Mentalul este agitat si cu greu poti comunica cu ceilalti sau hotari clar ce sa faci mai departe. Sanatatea este vulnerabila, de aceea ingrijeste-te pe indelete. Alimentatia potrivita, muzica de relaxare si compania persoanelor dragi te ajuta mult.

 

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Contextul astral din aceste zile te impulsioneaza sa inchei un capitol important legat de prieteni si persoane care te-au sprijinit pana acum in plan socio-profesional. Cu toate ca este dificil de inteles ce se petrece cu adevarat in acest segment, cel mai bine este sa pastrezi o distanta sanatoasa fata de aceste persoane. Pierzi unii prieteni, dar se face loc pentru altii.

 

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Finalul acestei saptamani predispune la multe razgandiri vizavi de planurile tale personale si profesionale trasate pana acum. Energia astrala din aceste zile, te ajuta sa-ti orientezi atentia mai mult spre familie, relatii cu neamurile, planuri domestice care vizeaza imbunatatirea conditiilor din spatiul in care locuiesti. Reuniunile cu multa lume sunt disonante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 52