Horoscopul zilei de Duminica 29 Octombrie 2017

 

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Relatiile cu prietenii si cu sustinatorii din segmentul profesional in care activezi sunt foarte solicitante la finalul acestei saptamani. Temele principale de discutie se pare ca se leaga de statutul tau profesional, de locul tau in cadrul unei echipe de lucru. Totusi este bine sa nu pui baza pe cele discutate acum, deoarece este loc suficient pentru rasturnari de situatii sau pentru revenire asupra unor decizii oficiale.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Finalul acestei saptamani iti aduce multa lume in preajma. Sunt posiible intalniri, dialoguri interesante cu persoane erudite, persoane cu functii inalte, dar si cu altii care impartasesc aceleasi idei, hobby-uri ca tine. Totusi exista un risc major de a intelege gesturile sau vorbele altora gresit. La randul tau si tu poti inteles sau apreciat necorespunzator. Astfel, fii prudent, tolerant si intelegator. Cineva din anturajul apropiat te va sprijini foarte bine in toate demersurile tale.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sunt zile potrivite pentru a-ti rafina sufletul cu subiecte interesante, deosebite, alaturi de oameni interesanti. Foarte usor vor intra in sfera ta de interes calatoriile indepartate, studiile, chiar abordarea unui program de instruire personale sau profesionala. Totul este sa lasi lucrurile la stadiul de idei si planuri, deoarece inca sunt sanse de a te razgandi sau de a aparea cu totul altceva mai bun. Citeste, vizioneaza filme, piese de teatru sau plimba-te in aer liber!

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Sfarsitul acestei saptamani iti aduce posibilitati de a te retrage tu cu tine, in locuri linistite, de a medita la sensurile ascunse ale vietii si de a obtine concluzii interesante vizavi de situatiile si relatiile in care te afli. Sigur ca va trebui sa te ocupi si de cele lumesti, cum ar fi verificarea bugetului comun cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Insa, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa rezolvi si chestiunile practice si nevoile sufletului tau.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Zilele acestui weekend iti aduc in atentie relatiile parteneriale si colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Sunt posibile discutii aprinse pe teme financiare. Partenerul de viata sau colaboratorii doresc in taina sa profite de pe urma muncii tale, astfel incat tu sa cheltuiesti ceva mai mult pe lucrurile comune. Sau, acestia doresc sa directioneze banii comuni spre cu totul alte segmente de viata, decat doresti tu. Se recomanda prudenta si discernamant.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Treburile de rutina iti vor ocupa intregul weekend. Este bine sa iti dozezi eforturile, pentru ca organismul este obosit si are nevoie de odihna. Insa evita consultatiile, analizele medicale sau interventiile chirurgicale, pentru ca sunt momente pasagere. Ar fi bine sa te interesezi de terapii naturiste, de abordarea unei diete potrivite tie si de activitati care chiar iti bucura sufletul. Fii prudent in relationarea cu ceilalti, pentru ca exista riscul sa vorbesti prea mult.

 

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Pe de o parte vor interveni relatiile sentimentale, iar pe de alta parte se vor ivi ocazii de a te ocupa de hobby-uri alaturi de prieteni. S-ar putea sa simti ca esti dus de val si te trezesti in situatii neplanificate de tine. Bine ar fi sa te bucuri de tot ce se iveste, insa cu masura. Exista riscul sa te entuziasmezi fara rost. Vorbeste putin, asculta atent ce spun ceilalti si evita sa iei decizii sau sa iti asumi responsabilitati care te depasesc.

 

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sunt zile minunate de a le petrece acasa, alaturi de familie. Ai avea spor si succes in treburile gospodaresti si in dialogurile cu cei dragi. Dar, responsabilitatile socio-profesionale sau unii prieteni te pot solicita mult. Aranjeaza-ti programul astfel incat sa ai suficient timp si resurse pentru toata lumea. Membrii familiei s-ar putea necaji pe seama faptului ca esti preocupat mai mult de altii, decat de ei. Fii prudent si prezent langa cei dragi!

 

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Gandurile tale hoinaresc printre subiecte ezoterice la finalul acestei saptamani. Sunt posibile discutii interesante cu persoane din anturajul apropiat. In primul rand vei afla detalii ascunse din segmentul profesional in care activezi. Pe de alta parte se intrezareste o avalnsa de discutii cu multe persoane. Fii prudent si selectiv in discutii! Evita sa iti divulgi ideile, conceptiile sau planurile de viata si activitate profesionala! Calatoriile pe distante scurte pot fi frecvente.

 

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

S-ar putea sa cheltuiesti sume importante de bani in aceste zile de weekend. Pe langa cumparaturile necesare traiului zilnic pot aparea cheltuieli pentru o calatorie, pentru un curs, examen sau pentru un spectacol. In orice situatie te afli, fii prudent si chibzuieste fiecare ban cheltuit. Este adevarat ca primesti bani din activitatea desfasurata la un loc de munca, dar sumele primite sunt nesatisfacatoare.

 

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Din cauza chestiunilor financiare comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii, starile tale de spirit sunt fluctuante. Pe de alta parte, fiind foarte senzitiv in aceste zile, reusesti sa patrunzi dincolo de aparentele evenimentelor si relatiilor in care esti implicat. Observand amanunte relationale care iti displac, dar fiind-ti greu sa le povestesti si altora te interiorizezi mult. Detaseaza-te, ai rabdare si vorbeste deschis cu ceilalti.

 

 

 

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Sufletul tau are nevoie de odihna si retragere din forfota cotidiana. Posibil sa se accentueze unele afectiuni legate de sistemul uro-genital si gat, de aceea fii prudent si ingrijeste-te. Partenerul de viata sau responsabilitatile pe care le ai in cadrul unor colaborari te pot solicita mult. Recomandabil este sa iti selectezi prioritatile si sa te ocupi numai de ele. La nevoie cere ajutorul cuiva de incredere, pentru a duce treburile la bun sfarsit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 17