Horoscopul zilei de Joi 10 Decembrie 2015

plus-beaux-regards-yeux-planete-terre-10

Horoscop zilnic Joi 10 Decembrie 2015

Berbec

Nu face nimic important astăzi! Relaxează-te și încearcă să te simți minunat petrecând timpul într-un mod neobișnuit. Te simți romantic și relaxat, ba chiar reacționezi doar când ești influențat sau inspirat de cineva.

Taur

Astăzi este o zi perfectă pentru palavre despre problemele altora sau pentru a le rezolva pe ale tale. Poți fi tentat de experiențe noi și neobișnuite, unde procesul în sine este mai mulțumitor decât rezultatul.

Gemeni

Ai o șansă de a petrece timp cu partenerul tău. Nu îți vine ușor să faci un compromis. Oricum, vei avea obstacole minime, aproape imperceptibile, dacă aveți credințe comune, sunteți prietenoși și împărțiți aceleași perspective.

Rac

Fii tolerant, prietenos, diplomat și răbdător. Vei învăța noi abilități practice într-un mediu relaxant care favorizează dezvoltarea lor. Încearcă să te înconjori de oameni drăguți, iar munca o să și se pară mai interesantă.

Leu

Astăzi poți studia sau poți călători pe distanțe scurte. Vei fi foarte bucuros și binedispus și te vei bucura de cele două stări în mod constant. Arată oamenilor abilitățile tale literare, pentru că astăzi ești creativ și vrei să te afirmi.

Fecioară

Ai grijă la buget! Astăzi cheltui o groază de bani, deși cel mai bine ar fi să îți asiguri o bază solidă, mai ales spre seară, când începi să faci planuri. Nu te suprasolicita cu sarcini pe care știi că nu le poți finaliza și fii atent la latura emoțională.

Balanță

S-ar putea să te cerți cu cineva din jurul tău (client, competitor, partener de viață). Spre seară te simți în stare să îți îndeplinești țelurile, dar încearcă să te aduni. Gata cu bârfitul, filosofatul, distracția. Treci printr-o perioadă serioasă.

Scorpion

Starea ta generală este bună. Este o zi perfectă pentru a petrece timp cu oamenii care au aceleași opinii ca și tine. Poți petrece timp de calitate și cu familia ta. Te vei simți minunat înconjurat de oameni cărora le pasă de tine.

Săgetător

Te simți liber și pasional. Vrei să experimentezi tot felul de lucruri noi și ai un spirit tânăr. Ți-e sete de putere și de libertate și abia aștepți să comunici cu oameni care îți împărtășesc dorințele. Partea financiară nu este o problemă majoră.

Capricorn

Înveți multe lucruri noi despre tot felul de domenii de activitate, dar niciunul nu se leagă de realitatea ta. Iei contact cu lucruri, oameni, știri, lecții și fenomene noi, despre care asimilezi informații prețioase. Îți poți analiza intențiile în liniște.

Vărsător

Astăzi iei decizii importante. S-ar putea să fii pus la încercare pe plan familial, profesional sau personal. Chiar și cei pe care îi considerai alături de tine, pașnici sau calmi, s-ar putea să fie contra ta într-o dispută și se dovedesc a fi răutăcioși.

Pești

Astăzi visezi, aduni informații, compari opțiunile. Este important pentru tine să știi în ce mediu trăiești, să aduni cunoștințe cu privire la toate aspectele vieții sociale, atât cele pe care le cunoști, cât și cele care îți sunt străine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − 77 =