Horoscopul zilei de Joi 14 Decembrie 2017

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În prima parte a zilei poți pune la punct detalii ale colaborărilor în care ești implicat sau detalii privitoare la relația cu partenerul de viață ți de afaceri. Chiar dacă există tensiuni între tine și ceilalți, lasă-le deoparte și susține-ți punctele de vedere. După-amiază te vei simți mai bine. Intervin cheltuieli comune majore, atât în plan personal cât și profesional.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Mult de lucru la serviciu, dar și acasă mai sunt treburi restante. Se recomandă prudență, întrucât sunt posibile situații bulversante, refuzul unor colegi de a coopera și discuții sterile. Alege prioritățile și evită implicarea în treburi care nu te privesc. Ai nevoie de o reevaluare a situației profesionale și a modului în care îți îndeplinești sarcinile de lucru.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Tensiuni în relațiile sentimentale! Se recomandă prudență, deoarece riști, fără rost, să strici situații bune. Ziua este favorabilă desfășurării activităților ușoare, recreative alături de oameni dragi și de încredere. Evită discuțiile contradictorii și a avea așteptări prea mari de la alții. Nevoia de afecțiune și de gesturi trandre îți va fi satisfăcută la momentul potrivit.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ești solicitat de către membrii familiei sau de rezolvarea urgentă a unor treburi gospodărești. Însă dinspre locul de muncă apar situații neprevăzute care îți răstoarnă programul stabilit pentru astăzi. Ai încredere că te vei descurca foarte bine cu toate! Secretul constă în a-ți stabili prioritățile și a acționa în consecință. Spre seară te vei bucura de odihnă alături de cei dragi.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Gândirea și comunicarea îți sunt umbrite, astfel că ar fi bine să eviți discuțiile ample, luarea deciziilor și semnarea documentelor care te implică pe termen lung. Revizuiește-ți relațiile cu anturajul apropiat și felul în care te raportezi la evenimentele din preajma ta. Rezervă momente pentru odihnă, plimbări ușoare în aer liber și pentru a citi o carte bună.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Tentația cheltuielilor este mare, mai ales pe obiecte de înfrumusețare, de îmbrăcăminte, în general pe lucruri scumpe. Îți poți îndeplini un moft mai vechi, însă chibzuiește pe îndelete. Poate apărea o situație deosebită în care să fii nevoit să ajuți pe cineva drag cu bani sau bunuri. După-amiaza zilei este bună pentru relaxare și taifas cu alții.

 

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Cu greu îți intră cineva sau ceva în voie, deoarece energia zilei te predispune la fluctuații emoționale bruște. Depune eforturi constante pentru a menține un echilibru în toate. Îți sunt favorzate numai acele activități de rutină pe care le poți desfășura ușor și rapid. Relaxează-te, pentru că sunt momente pasagere. Spre seară te vei simți mult mai bine.

 

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ești un bun observator astăzi, pentru că simțurile tale sunt active și pot detecta orice situație în care joci un rol important. Ține cont de primele impulsuri, însă nu-ți divulga metodele de aflare a unor secrete sau informații prețioase. Unii te observă atent, fie pentru a învăța de la tine câte ceva, fie pentru a te împiedica în vreun fel la momentul potrivit. Prudență, răbdare, tolereanță!

 

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Oricât te-ai apropia de prieteni, prin varii metode, nu vei obține efectul scontat. Ziua predispune la însingurare și la înlăturarea măștilor. Foarte ușor vei observa cine îți este cu adevărat loial și cine doar profită de pe urma ta. Detașează-te de ceilalți, evită așteptările și ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta. Spre seară ai nevoie de odihnă și mult somn.

 

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Multă forfotă în plan socio-profesional, persistând senzația de mers în gol. Pentru că discuțiile purtate cu șefii sau autoritățile par dezagreabile, ar fi bine doar să asculți și să răspunzi scurt și la obiect. În după-amiaza zilei este rost de întâlniri și discuții cu prietenii. Unii te vor sfătui de bine, alții te vor amuza, însă vor fi și unii, puțini la număr, care te vor provoca în continuare.

 

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

A intra în polemici cu alții pe teme spirituale îți aduce neplăceri sufletești, tensiuni mentale și relații conflictuale. De aceea evită cotradicțiile și oamenii provocatori. Depune eforturi pentru a-ți rafina mintea și sufletul. Sistemul tău de valori morale și spirituale este mai important decât cele spuse în grabă și pe negândite de orice persoană școlită în ale vieții.

 

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Astăzi poți privi cu ușurință dincolo de vălul lumii materiale, aflând astfel informații prețioase vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Pe căi mai puțin obișnuite apar tot soiul de idei, aparent irealizabile, dar care rezonează cumva cu o parte a sufletului tău. Încrederea că-ți poți vedea visele cu ochii reprezintă o temă la care merită să meditezi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − 97 =