Horoscopul zilei de Joi 15 Februarie 2018

 

Puerto Banus harbour in Andalusia, Spain

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Astazi resimti acut nevoia clarificarii statutului tau social, dar mai ales relational si ai energia necesara pentru a rezolva aceste aspecte. Interactiunea cu cat mai multe persoane, din medii cat mai variate, iti faciliteaza accesul la noi perspective, la alte directii spre care sa te indrepti. Acorzi mai mult timp gestionarii sectorului financiar, fiind mai atent si mai calculat.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Esti preocupat indeosebi de cariera, simtind nevoia unei abordari diferite. Poate e cazul sa studiezi suplimentar, sa te perfectionezi intr-un anumit domeniu, astfel incat sa fi stapan pe competentele tale. Mai deschis spre dialog, preferi de acum sa te axezi pe subiecte practice, atitudinea precauta si invatarea din experiente concrete fiind definitorii in aceasta perioada.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Incepand de azi, urmeaza o perioada benefica introspectiei, clarificarii subiectelor apasatoare si mai ales analizarii in liniste, ferit de ochii lumii, a gandurilor si planurilor tale. Si, chiar daca iti propui contacte cu oameni si culturi cat mai diverse, acumulezi informatiile necesare fara a face prea mult caz. Preferi o abordare discreta a dezvoltarii tale personale.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Astazi esti provocat sa apelezi la resursele interioare si ai toata energia sa treci peste anxietatea pe care o resimti referitor la redobandirea unei anume pozitii in cadrul familiei tale. Simti nevoia unui suflu nou dar mai intai trebuie sa rezolvi vechile frustrari personale. Sperantele tale de viitor devin conditionate de idei fezabile din punct de vedere material.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Intalnirile de afaceri, schimburile de idei, au la baza dorinta de a dobandi o noua perspectiva in dezvoltarea carierei tale. Prinzi din zbor ideile inovative si pui accent pe relationarea cu persoane nonconformiste. Insa, drumul spre reusita necesita multa munca, rabdare, negocieri pragmatice si o buna planificare a resurselor, asumate de altfel cand vei trece la actiune.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Desi poate cauti solutii noi pentru rezolvarea chestiunilor cotidiene, raspunsurile se pare ca iti parvin prin deschiderea catre conceptele traditionale. Astfel, ai sansa sa-ti redefinesti sistemul de valori la care te raportezi, sa evidentiezi resurse din zone neexplorate anterior. Acumularea de informatii se produce mai lent, prin experiente concrete, dar este durabila.

 

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Cuprins de o dispozitie emotionala deosebit de activa esti provocat sa-ti redefinesti identitatea in relatia cu persoana iubita si sa darami bariere care te retin in a te manifesta in largul tau. Aspectele financiare, mostenirile, relatia cu bancile iti capteaza de acum mai mult din timp si din energie, iar sansele ca sa-ti scape vreun detaliu semnificativ sunt destul de mici.

 

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Astazi ai nevoie de mai mult experiment si inovatie in mediul familial, putandu-te baza cu incredere pe puterea imaginativa, dar si pe ideile care-ti parvin pe neasteptate de la colegi sau chiar de la subordonati. Iti asumi mai multa seriozitate, devotament si implicare in relatia cu partenerul de viata, avand totusi de infruntat posibile pareri sau mentalitati opuse.

 

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Deschiderea catre informatii si catre schimbul de idei cu cei din jur, fie ei colegi, familie sau prieteni, iti este benefica mai ales daca ca esti in cautarea unor solutii care tin de eficientizarea muncii sau gasirea de resurse materiale. Si, chiar daca astazi nu esti dispus sa te conformezi unei agende anume, stii ca e nevoie de efort sustinut pentru a vedea rezultate.

 

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Redobandirea unui statut aparte in cercul tau de cunostinte pare stringent astazi, fiind provocat sa accesezi resurse personale nebanuite pentru a-ti duce la indeplinire planurile. Creativitatea e la cote inalte si sunt sanse sa transformi un hobby in ceva profitabil. De asemenea, fii deschis sfaturilor celor din familie, dar si acordarii de timp suplimentar copiilor.

 

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Cu Luna aflata in propriul semn, ai multa energie la dispozitie sa-ti manifesti latura originala si dornica de a experimenta. Orice interactiune de natura intelectuala te poate provoca sa constientizezi puncte de vedere diferite, concepte si credinte ajutandu-te sa te dezvolti din punct de vedere personal. Familia si caminul revin in atentia ta, cerandu-ti mai multa implicare.

 

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

O zi dedicata introspectiei si meditatiei poate fi o solutie buna pentru a identifica tiparele si structurile inerte ale personalitatii tale care te tin pe loc. Analizeaza atent care sunt valorile umane dar si materiale care te pot ajuta in evolutie si acorda importanta cuvenita vocii intuitiei. Invatarea, dar si comunicarea in general au nevoie de abordari punctuale si practice.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 1 = 9