Horoscopul zilei de Joi 3 Mai 2018

 

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Atras de subiecte care promit largirea ariei tale de cunoastere si evadarea din cotidian, astazi ai toate sansele sa-i cuceresti pe cei din jur cu forta, dar si cu rafinamentul tau in exprimare. Delimiteaza totusi obiectivele tangibile de visurile nerealiste si incearca pe cat posibil sa nu te implici emotional in jocuri de putere, pe care apoi sa le scapi de sub control.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este posibil ca astazi sa fii atras mai mult ca de obicei de domenii mai putin vizibile ochiului obisnuit, punand accent pe perceptiile subtile in legatura cu sectorul financiar. Este insa important ca din slaba concentrare asupra detaliilor si a implicarii emotionale, sa nu evaluezi eronat o afacere avuta in comun cu un prieten. Pentru a putea accesa resursele interioare, disciplineaza-ti dorintele.Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In toate relatiile parteneriale simti ca este esentiala libertatea de miscare si spatiul personal si inclusiv la serviciu este posibil sa te simti impovarat de atatea angajamente. Totusi, amator de socializare si de mondenitati, poti cuceri cu mare usurinta atentia si admiratia celor din cercurile in care activezi. Mizeaza pe spontaneitate, dar si pe stilul tau aparte.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Desi atentia iti poate fi captata astazi de locul tau de munca, nu-ti va veni tocmai comod sa te conformezi rutinei si nici conceptiilor de viata ale altora, de care instinctiv, vei simti nevoia sa te separi. In schimb, poti recupera printr-o putere intuitiva, dar si introspectiva care iti poate furniza informatii pentru a convinge persoanele care au un rol important pentru ascensiunea ta.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Astazi ai multa energie de consumat si orice activitate in natura ar fi binevenita. Faptul ca esti dornic sa experimentezi nu te scuteste sa te asiguri de sinceritatea unor parteneri atat de afaceri cat si intimi. In grupurile de prieteni esti un adevarat maestru al folosirii cuvintelor potrivite, in stilul potrivit situatiilor. Deschis catre idei avangardiste, nu te sfiesti sa le impartasesti si altora.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Responsabilitatile ce tin de caminul personal nu prea te incanta astazi, cu atat mai mult daca te lasi dus de spiritul de aventura si te implici intr-o relatie care presupune multa pasiune, aparuta ca din senin. Acorda-ti timp pentru a te lamuri daca aceasta este cu adevarat ceea ce cauti si eventual discuta concret si pe indelete despre drumul vostru impreuna.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Deschis catre cele mai diverse domenii de cunoastere si dornic de a mai descoperi locuri noi, poti neglija activitatile cotidiene care implica prea multa rutina. Astfel, in cursul unei deplasari ai ocazia sa fi fermecat de persoanele care-ti ies in cale sau la randu-ti sa lasi o impresie de neuitat prin felul in care impartasesti universul vast de cunostinte pe care il detii.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Mai putin cumpatat in administrarea finantelor, astazi e important sa-ti controlezi emotiile, mai ales daca esti tentat de actiuni speculative riscante. In schimb, la serviciu gasesti maniera eficienta, eleganta si persuasiva de a-ti expune ideile, de altfel destul de nonconformiste, cu atat mai mult cu cat nu sunt sanse sa-ti scape vreun detaliu contractual semnificativ.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Cu Luna aflata in propriul semn, radiezi energia unui spirit jovial si dornic de libertate, ceea ce la un momentdat te poate face sa te simti incorsetat de obligatiile care tin de casa si familie. Optimizeaza aceasta dispozitie dand curs demersurilor creative, astazi inspiratia ta putand atinge cote inalte. Fa-ti cunoscuta originalitatea, deoarece iti poti convinge usor partenerii.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Poate astazi nu vei fi in forma fizica dorita, dar asta nu te impiedica sa de dedici studiului subiectelor tale de interes. De fapt, recomandabil ar fi pentru astazi un program de lucru acasa, unde sa poti schiba idei cu cei apropiati din familie. Astfel, ei te pot ajuta sa gasesti solutii nesteptate si sa-ti ofere sprijin la cele mai comune probleme, inclusiv cele ce implica sectorul sanatatii.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Domeniul comunicarii si persoanele care au ceva interesant de spus sunt astazi punctele tale de interes. Noile tehnologii si retelele de socializare sunt surse de relaxare si experiment dar si ocazii de a te lega sentimental de cineva, intr-o maniera cu totul spontana. Incearca sa te mentii rational cand vine vorba de a investi in materializarea planurilor tale de viitor.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Astazi esti optimist privind evolutia carierei tale dar emotiile iti pot influenta usor perceptia asupra detaliilor importante, creandu-ti o viziune posibil distorsionata asupra realitatii. Sfaturile pertinente ale celor apropiati din familie iti pot furniza o imagine mai obiectiva, dar si ocazia de a deveni brusc constient de resursele tale creative, profitabile din punct de vedere financiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − 23 =