Horoscopul zilei de Joi 30 Noiembrie 2017

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Reactiile tale pot destabiliza multe relatii si situatii bune in care esti implicat. Esti plin de energie, insa fii prudent vizavi de gestionarea ei. O dieta echilibrata, potrivita consitutiei tale, compania semenilor dragi si de incredere, odihna si plimbarile in aer liber iti pot linisti sufletul si calma mentalul. Unii chiar iti stau alaturi sincer si te sprijina neconditionat in demersurile tale personale si profesionale.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Reactiile tale pot destabiliza multe relatii si situatii bune in care esti implicat. Esti plin de energie, insa fii prudent vizavi de gestionarea ei. O dieta echilibrata, potrivita consitutiei tale, compania semenilor dragi si de incredere, odihna si plimbarile in aer liber iti pot linisti sufletul si calma mentalul. Unii chiar iti stau alaturi sincer si te sprijina neconditionat in demersurile tale personale si profesionale.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este posibil sa-ti modifici planurile personale si profesionale in urma discutiei cu un prieten important. Esti tentat sa te bazezi numai pe spusele altora si pe experientele lor de viata si activitate. Discerne atent lucrurile si filtreaza mental tot ce ti se spune. Pana la urma tu esti acela care trebuie sa decida pentru viitorul tau.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Iti va creste faima. Cineva din anturajul profesional te poate propune pentru o functie de conducere sau iti poate oferi responsabilitati noi, in urma competentelor tale deosebite demonstrate, pana acum, in campul muncii. Totusi, nu te culca pe laurii victoriei si rezolva-ti indatoririle profesionale cum stii tu mai bine. Evita suprasolicitarea mentala si obisnuieste-te sa spui nu din cand in cand!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Esti atras de studii si calatorii. Pe de o parte poti asimila usor informatii, poti participa la cursuri sau poti face un schimb de idei deosebite cu oameni valorosi, de buna calitate. Asculta si opiniile altora! Vei fi surprins cate lucruri noi vei afla. Insa pe de alta parte exista riscul sa te suprasoliciti mental si sa obosesti. Relaxeaza-te si admira natura si vietatile ei.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Sunt posibile castiguri de la si prin altii. Insa va trebui sa platesti facturi, taxe sau alte datorii restante. Ai incredere ca te vei descurca cu toate, insa alege mai intai achitarea prioritatilor. Partenerul de viata sau o ruda draga ar putea apela la sprijinul tau material. Fii intelegator si ofera din preaplinul tau din tot sufletul. La momentul potrivit ti se vor rasplati toate inzecit.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Sunt posibile surprize deosebite atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatia cu partenerii profesionali. Ai tendinta de a respinge tot ce vine din partea celorlalti. Tu esti cel care poate gestiona corespunzator aceste relatii, astfel ca fii prudent si evita critica excesiva si gesturile care-i pot indeparta pe ceilalti de tine. Riscul de a destrama relatii si situatii bune este mare si iremediabil.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Se contureaza activitati de rutina, insa ar fi bine sa le rezolvi pe cele prioritare. Sanatatea este vulnerabila si chiar ai nevoie de odihna, relaxare si compania semenilor dragi. Lasa grijile deoparte si indreapta-ti atentia spre propria ta fiinta. In umbra decorului cotidian exista provocari, hibe ce-si asteapta randul sa iasa la iveala. Protejeaza-ti sanatatea, relatiile si situatiile in care esti implicat.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ai dori mai multa afectiune si atentie din partea persoanei iubite sau a copiilor. Insa este posibil ca lucrurile sa iasa taman pe dos. Respecta-te mai mult, iubeste-te mai intai tu pe tine si apoi vei observa ca fara sa depui eforturi, cei dragi vor veni spre tine cu bratele deschise. Lasa-i in pace pe ceilalti sa-si alcatuiasca programul cum doresc.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Familia si spatiul locativ reprezinta subiectele principale. Dezbaterile cu membrii familiei pot fi zgomotoase, fiind ceva mai dificil sa se ajunga la un consens acceptat de toata lumea. Fii prudent si nu da curs conflictelor acum in pragul sarbatorilor de iarna. Ai spor la curatenii, reparatii si la pregatirea casei si camarii pentru iarna. Aduna-i pe cei dragi la o masa festiva si povesteste cu haz.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai putea planifica o excursie cu prietenii apropiati, o vizita la rude sau ai putea invita la tine acasa persoane dragi in urmatoarele zile. Sunt favorizate discutiile importante, schimbul de informatii si deciziile cu implicatii pe termen lung. Totusi evita sa-ti divulgi punctele sensibile ale vietii. Unii abia astepta sa profite de pe urma vulnerabilitatilor tale. Studiul si procesele de invatare reprezinta alte aspecte de luat in calcul.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Se intrezaresc castiguri dintr-o activitate profesionala desfasurata intr-un cadru oficial. Insa, pe neasteptate apar cheltuieli necesare achitarii unor datorii restante sau pentru nevoile partenerului de viata. Chiar si unele rude sau colegii de munca pot apela la ajutorul tau financiar. Fluctuatiile bugetului disponibil pentru nevoile tale personale iti poate crea neplaceri serioase. Ai rabdare si incredere ca te vei descurca cu toate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 52