Horoscopul zilei de Joi 5 Octombrie 2017

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ziua este favorabila activitatilor de rutina si daca se poate departe de ochii si urechile lumii. Fortele tale sunt la un nivel scazut. Sunt posibile accentuarea unor conflicte din sfera profesionala, de aceea ai grija cum iti indeplinesti indatoririle si cum relationezi cu colegii. O discutie de taina cu cineva de încredere iti va lamuri unele aspecte profesionale.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dialoguri și întâlniri cu prietenii. Sunt posibile altercatii, insa cu putin efort si bunavointa te vei descurca excelent. Ti se pot recunoaste meritele vizavi de ajutorarea unor cunoscuti sau vizavi de implicarea ta in actiuni umanitare, Totusi fii rezervat in comentarii, deoarece unii vor incerca sa profite de pe urma muncii si experientei tale. Prudență la locul de muncă!

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

S-ar putea sa participi la sedinte profesionale, la care vei fi invitat sa iei cuvantul. Pregateste-te serios si sustine-ti punctele de vedere cu fermitate. Atentie ca emotivitatea este accentuata, fiind astfel foarte usor de impresionat. Ordoneaza-ti gandurile si vorbeste scurt, direct si la obiect. Nemulțumirile din sfera domestică îți distrag atenția de la serviciu, aspect remarcat ceilalți.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Vestile din strainatate se tin lant. Cu toate ca multe te nelinistesc, cu putin efort si discernamant iti poti stapani emotiile si controla reactiile fata de ceilalti. Demersurile necesare unei calatorii fie de afaceri, fie de studii, fie de agrement, pot fi întârziate sau chiar amânate. Dupa-amiaza sunt momente favorabile pentru vizitarea unei galerii de arta și pentru dialoguri pe teme spirituale.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Este nevoie sa achiti facturi restante sau sa iei legatura cu institutii financiare. Se pare ca primesti ajutor material substantial din partea partenerului de viata, a colaboratorilor sau din partea rudelor. Pot intra in discutie rezolvări ale partajelor in urma unui divorț sau moștenirile. De evitat imprumuturile, investitiile si cheltuielile nefondate!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

S-ar putea ca in relatiile tale, dar mai ales in relatia conjugala, sa apara un element de noutate. Poate ca partenerul vine cu o propunere neasteptata sau cu o abordare noua a relatiei si planurilor de viitor. De asemenea, nu este exclus ca cineva din anturaj sa-ti propuna o colaborare noua sau sa contribuie cu idei ingenioase la buna desfasurare a unui proiect.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Multa munca se anunta la serviciu. Dialogurile colegiale sunt frecvente, insa ai grija ca domneste in aer izul conflictului. Ocupa-te doar de indatoririle tale si evita provocarile celorlalti. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv și picioare. Tine o dieta si dozeaza-ti eforturile. Folosește mai mult remedii naturiste și lasă deoparte grijile cotidiene!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai avea spor si succes la hobby-uri. Rezerva-ti momente pentru a te ocupa de o activitate placuta si recreativa. Ceilalti iti pot crea neplaceri, in special persoana iubita si copiii. Ai grija si de nevoile celor dragi, asculta-le doleantele si vezi cu ce si cum poti sa ii ajuti. Spre seara organizeaza o petrecere surpriza pentru cei dragi.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Multă forfota in sfera domestică! Se pare ca ai multe treburi de rezolvat in legatura cu casa sau cu bunurile patrimoniale. Dialogurile cu membrii familiei sunt tensionate si ar fi bine să-ț controlezi reactiile. Tine cont de parerile si sfaturile celor dragi. Se recomanda o atentie deosebita la instalatiile de apa din spatial locativ, deoarece se pot produce avarii.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se conturează întâlniri și dialoguri interesante cu o ruda sau cu un prieten apropiat. Informatiile pe care le afli astazi te pot pune serios pe gânduri. S-ar putea sa fie nevoie să-ți îmbogățești palmaresul educațional cu forme de instruire noi, insa pe termen scurt. Daca esti deja implicat in cursuri sau diverse studii, retine ca procesele de învățare-evaluare sunt deficitare.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Sunt momente prielnice pentru cumparaturile necesare traiului zilnic. Înfrânează tendința de a cheltui fara rost si de a-ti oferi ajutorul fara să-ți fie cerut. Veniturile din munca desfasurata la un serviciu se pot rotunji substanțial zilele acestea, fie primind cadou o suma de bani sau favoruri, fie se va mari remunerația de acum incolo. Energia vitala fluctueaza mult.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Beneficiezi de multa energie astazi. Ai chef de vorba, te implici in mai multe treburi deodata, iar ceilalti sunt fascinati de viteza cu care abordezi totul. Calmează-te, selectează-ți prioritățile si ocupă-te doar de treburile tale. Atentie că emotivitatea si subiectivismul sunt la cote inalte si riști sa pierzi multa energie vitala. Organismul iti este slabit, deci odihnește-te.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 8 = 8